Yeni Kingdom Hearts 3 Fragmanı Big Hero 6 Dünyası ve Karakterleri Gösterir

Yeni Kingdom Hearts 3 Fragmanı Big Hero 6 Dünyası ve Karakterleri Gösterir

Kingdom Hearts 3 Big Hero 6

Kingdom Hearts 3 Big Hero 6

Square Enix, Big Hero 6 dünyasından çok sayıda görüntü ve onun içinde yer alacak karakterleri gösteren Kingdom Hearts 3 için yeni bir fragman yayınladı. Fragman, Tokyo Oyun Gösterisi öncesi bir etkinlik olan PlayStation Lineup Tour’da gösterildi. Kingdom Hearts 3 fragmanı Japoncadır, ancak YouTube’un altyazılar için altyazı özelliğini kullanabilirsiniz.

Fragman, San Fransokyo Golden Gate Bridge’de Heartless ile savaşan Sora, Donald ve Goofy ile açılır. Baymax, Hiro’nun yanında gelir ve çetenin tüm takım düşmanlarına karşı savaşmak için kendini tanıtır. Monsters Inc. ve Tangled dünyalarından kısa bölümler ve Xehanort’un kısa bir süre içinde ortaya koyduğu bazı hikaye dalgaları var. Tüm bunları görmek için fragmana göz atabilirsiniz. Artı bazı oldukça hoş savaş ve Gummi Ship dizileri var.

Kingdom Hearts 3, seri için asal giris ile anlatilmis olan destandaki kapanis bölümü olarak belirlendi. Daha önceki girişlerde olduğu gibi, oyuncular yukarıda bahsedilenlere ek olarak Oyuncak Hikayesi ve Herkül gibi en sevilen Disney dünyalarından bazılarına dalabilecekler. Kingdom Hearts 3, 29 Ocak 2019’da Xbox One ve PS4’te yayınlanacak.