Yeni Metal Gear Survive Beta Çok Yakında Geliyor

Yeni Metal Gear Survive Beta Çok Yakında Geliyor

Metal Gear Survive Beta

Metal Gear Survive Beta

Konami önümüzdeki hafta PS4, Xbox One ve PC‘ye gelecek olan bir başka Metal Gear Survive beta‘yı duyurdu. PC oyuncularının oyunu denemek için ilk fırsatı olacak ve 16 Şubat’ta başlayıp 18 Şubat’ta bitecek.

Metal Gear Survive Beta’da iki harita üzerinde üç görev yer alacak ve beta periyodunda dört oyuncuya kadar co-op oyunu oynayabilirsiniz. Özel günlük görevler de üç gün boyunca sunulacak. Beta’ya katılarak oyun içi avatarınıza takılabilecek kozmetik öğelerden oluşan bir FOXHOUND isim plakası, Metal Gear Rex Head aksesuarı ve bir bandanaya sahip olacaksınız. Betaları oynamadan bunları açmanın bir yolu olup olmayacağı henüz belli değil.

Bu yeni beta sürüm, sadece PS4 ve Xbox One için yapılmış olsa da, Ocak ayında çıkan başka bir beta sürümünü takip ediyor. Bu sefer harita ve görevlerin geçen ay oynanabilirlikle aynı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Son olarak Metal Gear Survive Beta’nın sabit bir internet bağlantısı gerektirdiğini ve tek oyuncu modunda ücretli bir oyun olmasına rağmen oyun içi satın almalar içerdiğini aklınızda bulundurun.

Kaynak: 1