Yeni Mortal Kombat 11 Karakteri Cetrion Açıklandı

Yeni Mortal Kombat 11 Karakteri Cetrion Açıklandı

Mortal Kombat 11 Cetrion

Mortal Kombat 11 Cetrion

Mortal Kombat 11 sadece birkaç hafta sonra piyasaya çıkacak ve geliştirici NetherRealm, oyunun başlamasına öncülük eden yeni karakterleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta şirket, hayranlarının Sony‘nin açılış oyununun sunumu sırasında geri dönen üç dövüşçü için (Liu Kang, Kung Lao ve Jax) ilk izlenimleri sundu ve şimdi Cetrion adlı yepyeni bir karakter tanıtıldı.

Mortal Kombat 11 Cetrion Fragmanı

Gördüğümüz gibi fragmanda, Cetrion Dünya’ya bağlı bir Elder God ve temel güçlerini savaşta kullanabiliyor. Video Cetrion’un Fatality’lerinden birini gösterip, onun tanrılığa doğru büyümesi ve Jade üzerine bir ışın demeti yağdırmasıyla bitiyor.

Cetrion, MK11 patronu Kronika’nın sadık hizmetçisi Geras’ın ardından Mortal Kombat 11 için şimdiye dek ilan edilen tamamen yeni oynanabilir karakterdir. Cetrion’a çok benzeyen Geras, aynı zamanda bazı temel güçlere sahiptir; kumdan yapılmış nesneleri toplayabiliyor ve hatta zamanı değiştirebiliyor.

Temel görevlilerine ek olarak NetherRealm, MK 11 için DLC karakterleri çeşitliliği sunacak. Geliştirici henüz ne kadar olacağını açıklamadı, ancak geçen ay C2E2 sırasında ilkini gördük: Shang Tsung. Bu kez, Tsung’un benzerliği, 1995 Mortal Kombat filminde karakteri canlandıran oyuncu Cary-Hiroyuki Tagawa’ya dayanıyor. Oyuna ön sipariş veren oyuncular da Shao Kahn’ı bonus karakter olarak alacaklar.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan’da PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch’i piyasaya sürülecek.