Yeni Overwatch Güncellemesi Birkaç Kahramanı Değiştiriyor

Yeni Overwatch Güncellemesi Birkaç Kahramanı Değiştiriyor

Yeni Overwatch Güncellemesi

Yeni Overwatch Güncellemesi

Overwatch için yeni bir güncelleme, oyunun kahramanlarının dördüne, hata düzeltmelerine ve yeni bir haritaya çeşitli değişiklikler getiriyor. Güncelleme, önceki Overwatch güncellemelerine ve kahraman eklerine yanıt olarak Ana, Brigitte, Reinhardt ve Widowmaker’ı yeniden dengeliyor.

Ana için güncelleme, yakınlaştırma sırasında tüfeklerinin hareketlerinin hassasiyetini belirlerken hassasiyet düzeyini artırır. Onun muadilleriyle eşleşmesini sağlamak için, Brigitte artık Doomfist’in Rocket Punch’ı ya da Reinhardt’ın Charge’ını esnetirken kalkandan ayrılıyor. Önceleri sadece Doomfist ve Reinhard sersemliyordu bu, ya Brigitte’nin ya kahramanların toparlanabilmesinden önce fazladan vuruşlara girmesine izin verirdi.

Widowmaker ve Reinhardt’ın her ikisi de büyük değişikliklere sahiptir. Ana gibi, şimdi Widowmaker’in duyarlılığı üzerinde daha fazla kontrol var. Ayrıca, bir çıkıntıya sahip olmayan bir yapıya bağlanırsa, onun kancalarını kullanırken tam momentumunu korur. Reinhardt‘ın Earthshatter yeteneği tamamen elden geçirildi. Artık her zaman eğimlerle ve yükün etrafında dolaşacak ve sürekli olarak bir duvarın yakınında düşmanlara çarpacak. Ayrıca, artık engellerin arkasındaki düşmanlara zarar vermeyecek veya dalgalanma geçtikten sonra yeteneğin hasar konisine giren düşmanları vuramayacaktır.

Güncelleme aynı zamanda bir kaç hatayı da yok ediyor. Bunlardan en önemlisi, D.Va‘nın Fusion Cannons ve Reaper’s Hellfire Shotguns gibi düşman kahramanlarına verilen kritik hasarları tutarsız bir şekilde ele almak için aynı anda birden fazla atış yapan silah hatalarını düzeltiyor. Tam yama notları Overwatch’ın web sitesinde bulunabilir.