Yeni Overwatch Güncellemesi Kahraman Onayında Değişiklikler Yapıyor

Yeni Overwatch Güncellemesi Kahraman Onayında Değişiklikler Yapıyor

Overwatch Güncellemesi

Overwatch Güncellemesi

Overwatch için yeni sürüm 1.25 güncellemesi, denge değişiklikleri ve diğer ince ayarların bir çıkıntısı ile birlikte dostça bir yer ile eşleşiyor. En büyük değişiklik, iyi bir takım çalışması, sportmenlik ve ateş çağrısı için diğer oyuncuları tanımak üzere bir maçtan sonra kullanabileceğiniz bir araç olan Endorsements biçiminde gerçekleşir. Ayrıca sporcu için rakip takımın oyuncularını destekleyebilirsiniz.

Onay sistemini kabul etme teşvikleri her iki şekilde de çalışır. Diğer oyuncuları desteklediğinizde size bonus XP, diğer oyunculardan aldığınız daha fazla destek, Endorsement Seviyenizi artıracaktır. Seviye 5’e kadar çıkabilir ve seviyenize göre ödül talep edebilirsiniz.

Diğer değişiklikler arasında, rol ve takım kompozisyonları ve hatta yeni onay seviyesi arasından seçim yapmanıza izin veren daha özel Looking For Group Perimetreler bulunur. Kariyer profilleri de bazı yeni gizlilik ayarları alıyor.

Son olarak, Saldırı ve Savunma kahramanları rolleri tek bir “Hasar” kategorisinde birleştirildi. Yama notları çok çeşitli denge değişikliklerinden bahsetmekle birlikte, en çok yeni Hasar rolünün bir parçası olan Symmetra‘ya değiniyor. Yeni bir birincil ve ikincil saldırı, yeni yetenekler ve yeni bir Ultimate içerir. Oldukça elden geçirilmiş.

Güncellemede bir geliştirici notu, “Bu değişikliklerin amacı, Symmetra’yı yeni hasar rolüne taşımak ve onu oyunun daha fazla alanında daha esnek ve canlı hale getirmektir. Artık Symmetra bir destek kahramanı değil, ağır hasara yol açması bekleniyor ve bu değişiklikler onun bunu yapmasına izin veriyor. Daha fazla takım çalışması ve haritalarında daha güçlü, ilginç olmalı ve ayrıca saldırı ve savunma konusunda daha da güçlü olmalıydı.” diyor.

Overwatch indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.