Yeni Overwatch Kahramanı Doomfist Duyuruldu!

Yeni Overwatch Kahramanı Doomfist Duyuruldu!

Talon Hapisten Kaçıracak!

Blizzard, süper güçlü kötü adam olan ve Overwatch’ın bir sonraki oynanabilir kahramanı olması beklenen Doomfist hakkındaki yeni ayrıntıları ima eden bir teaser yayınladı. Times of Numbani Times gazetesi, Talon örgütünün yüksek güvenlikli bir cezaevinden bir adamı özgür kılmak için girişimde bulunduğu görülmekte. Bu kişi ise : “Akande Ogundimu, yani Doomfist”

“Sabahın erken saatlerinde, kimliği belirsiz bir uçak tesise yaklaştığında olaylar başlıyor. Güvenlik, başlangıçta geminin radar taramalarına dayalı olarak yolcu taşımadığını bildiriyor, araç hapishanenin  savunma sistemlerinin arasından olaysız geçiyor. Buda bazılarının Talon’un hapishane içinde adamlarının olduğuna inanmalarına yol açtı. Videoda araçtan inip ortaya çıkan ve hapishane güvenliklerinin üzerine inen siyah gölgeli bir figürü ortaya çıkıyor. Tanımlanamayan saldırgan, arkasında bir düzine ölü bırakarak hapishane(Helix) güvenlik görevlilerini kolayca geçiyor. Kayıpların tıbbi kayıtları, Reaper olarak bilinen paralı askerin kullandığı diğer olaylarla eşleşen yaralanmaları ve hücresel dejenerasyonu ortaya koyuyor ve bunların hepsi Talon saldırısı olarak onaylanıyor. “Overwatch zaman çizelgesinde, bu hapishaneden kaçma olayı, Doomfist’in Orisa’nın yaratıcısı olan Efi Oladele ile ilk kez karşılaştığı yer olan Numbani havaalanına saldırısından yaklaşık üç ay önce gerçekleşiyor. Ogundimu’nun saldırı sırasında, daha önce Numbani yükü tarafından alınmış olan Doomfist eldivenini tekrardan istiyor.

Kahraman ilk kez Overwatch sinematik fragmanında gösterilmesine rağmen Doomfist hakkında sahip olduğumuz ilk yeni bilgi bu oldu. Reddit yorumcuları, Akande’nin “ilk doğan” anlamına gelen bir Yoruba adı olduğu ve Ogundimu’nun Nijerya’da oldukça yaygın bir soyad olarak kullanıldığına dikkat çekti. Blizzard’ın daha önce yeni kahraman sürümlerini nasıl ele aldığına bakarak önümüzdeki bir iki hafta içerisinde bir kaç tane oyuncuyu bekleyebiliriz, ardından da yeni kahramanı tanıtan sinematik bir fragman gelir. Durumlara bakarsak Doomfist yüzde 90 onaylanmışa benziyor. Umarız yakında daha fazla bilgiyi sizlere aktarabiliriz.