Yeni Overwatch Paris Haritası Açıklandı

Yeni Overwatch Paris Haritası Açıklandı

Overwatch Paris Haritası

Overwatch Paris Haritası

Blizzard, Overwatch için yeni bir haritanın PC test sunucularında yayında olduğunu açıkladı. Paris adı verilen yeni harita, Fransız şehrinde yer alıyor.

Paris, yeni bir Assault haritasıdır ve birçok dar sokak ve koridor içermektedir. Aşk kentinde yer almasına rağmen yeni harita, oyuncuları ele geçirme noktaları için savaşırken zorlu çatışmalara yönlendirmek için yapılandırılmış gibi görünüyor. Paris haritasında dikkat çekici yerler, Cabaret Luna, Patisserie Galand ve şehrin merkezindeki bir saray olan Maison Marat.

Overwatch’ın en yeni etkinliği, yıllık Lunar Yeni Yıl kutlamaları hala tüm sistemlerde devam ediyor. Çin kültüründen sonra modellenen her kutlama, Overwatch’a ülkenin tarihi ve kültürel figürlerine gönderme yapan yeni içerik ekler. Domuzun Yılı başlıklı bu yılki etkinlik 8 Şubat’a kadar devam edecek.

Domuz Yılı etkinliği, Han hanedanlığı döneminde, özellikle tüm yeni skinleriyle, Çin generallerine ve ünlü şahsiyetlere büyük saygı gösteriyor. Örneğin; Reaper, Hanzo, Reinhardt, Torbjor, Zenyatta ve Tracer sırasıyla yeni Lu Bu, Huang Zhong, Guan Yu, Zhang Fei, Zhuge Liang ve Hong Gildong skinlerine sahip. Orisa’da ayrıca yeni bir Epic Sanye skini ve Brigitte’de yeni bir Epic General skini var. Geçmiş Overwatch Lunar Yeni Yıl etkinliği skinleri de tekrar kullanılabilir durumda.

Lunar Yeni Yılı ayrıca bir düzeltme ekini ve denge değişikliklerini de beraberinde getirir. Zırhı şimdi biraz farklı olsa da büyük bir şey yok. Hasar azaltma şimdi -5 yerine sadece -3’tür, bu nedenle patlayan ateş saldırılarına sahip kahramanlarla zırhlı hedefleri vururken bir fark göreceksiniz. Önceden, otomatik silahlar zırhlı hedefleri vururken patlama ateşine karşı gözle görülür bir avantaja sahipti, ancak şimdi daha iyi performans gösterir.

Overwatch, Xbox One, PS4 ve PC’de kullanılabilir. Paris sadece PC’nin test sunucusunda yayında olmasına rağmen, sonunda diğer platformlara da çıkacak. Test sunucusuna erişmek için Battle.net istemcisine gidin ve Bölge/Hesap için açılır menüye tıklayın. Oradan test sunucusunu kurma seçeneği göreceksiniz.