Yeni Oyunlar 2019 Haziran Son Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Haziran Son Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Fujii

Çıkış Tarihi: 28 Haziran
Geliştirici: Funktronic Labs

Fujii, keşif ve müzik odaklı, rahatlatıcı ve hayal gördüren bir VR deneyimidir. Stüdyo Funktronic Labs tarafından “sakin, mistik bir yolculuk” olarak nitelendirilen Fujii, genelinde müzik bitkileri ve şirin banjo cüceleri ile karşılaşacağınız üç ayrı biyoma sahiptir. Rahatlamak amacıyla kendi özelleştirilebilir bahçenizi oluşturmak için tohum yetiştirebilirsiniz. Açıkçası herkes için değil, ancak VR’ı meditasyon aracı olarak kullanma eğilimindeyseniz, bu kesinlikle araştırılmaya değer.

Fujii İndir

2. Hardcore Mecha

Çıkış Tarihi: 27 Haziran
Geliştirici: RocketPunch Games

Hardcore Mecha, adının çok üzerinde olan bir aksiyon oyunudur. Temel olarak, her şey akışkan kontroller ve animasyonlar üzerinde yoğun bir odaklanma ile mekanikleri karşı karşıya getirme ile ilgilidir. Yerel ve çevrimiçi çoklu oyuncunun yanı sıra, sekiz bölüm ve 18 seviyeden oluşan bir tek kişilik mücadele modu da sunar. Steam açıklamasında, “Mekaniklerin benzersiz bir güç izlenimine sahip olan ayrıntılı iskelet animasyonu, her mekaniğin özelliklerini tam olarak gösterecektir. Yumuşak ve doğal hareketler, hassas kullanım deneyimi için iyi bir temel oluşturmuştur.” yazıyor.

Hardcore Mecha İndir

3. Kamiko

Çıkış Tarihi: 27 Haziran
Geliştirici: Skipmore, Esquadra inc.

Orijinal olarak 2017 yılında Nintendo Switch için piyasaya sürülen Kamiko, neşeli ve hoş sanat tarzı ile Zelda’ya benzer bir oyundur. “Bulmaca çözerken şeytanlara karşı savaşması gereken” rahibe Kamiko olarak oynuyorsunuz. Kamiko, orijinalliği pek hedef almıyor, ancak 1990’ların sıcak video oyunu nostaljisinde vakit geçirmek istiyorsanız, bu size göre olabilir ve çok hoş görünüyor.

Kamiko İndir

4. HRDINA

Çıkış Tarihi: 26 Haziran
Geliştirici: Bartos Studio

HRDINA, Çek grubu Zrni’nin müziği etrafında toplanmış, voksel tarzı, ücretsiz bir yandan kaydırma oyunu. Temel olarak, tüm oyun, Çek Cumhuriyeti’nde oldukça popüler görünen söz konusu grubun süslü rock tarzlarıyla hem stilistik hem de tematik olacak şekilde uyarlanmıştır. Bu grubun hayranı olmasanız bile, sadece müziğe dayalı bir konsept oyununun nasıl oynandığını görmek için bunu kontrol etmeye değer.

HRDINA İndir

5. Fruit Postal Service

Çıkış Tarihi: 29 Haziran
Geliştirici: Fruit Postal Service

Başka bir ücretsiz oyun daha, bu seferki teslimat hakkında. Yine de bir farklılık var, çünkü adından da anlaşılacağı gibi, tüm paketler meyvedir ve amaç teslimatı rakiplerinizden daha hızlı yapmaktır. Fruit Postal Service, dört oyuncuya kadar yerel çok oyunculu bir oyundur ve aynı zamanda iki kişinin aynı klavyeyi kullanarak yarışabilmesi için kontroller ayarlanabilir. İşler karışırsa şaşırmayın.

Fruit Postal Service İndir