Star Wars Outlaws’a Khira Han Solo: Yıldız Savaşları filminde yer alan Emilia Clarke karakteri olarak eklenecek.

Star Wars Outlaws’a Khira Han Solo: Yıldız Savaşları filminde yer alan Emilia Clarke karakteri olarak eklenecek.

Oyun Star Wars Outlaws, Ubisoft tarafından geliştirilen, “Yıldız Savaşları” evreniyle ilginç bir şekilde bağlantılı ve bu bağlamda Lady Qi’ra’nın geri dönüşü önemli bir rol oynamaktadır.

Karakterin dönüşü hakkındaki bilgiler, açık dünya bilim kurgu spin-off’u hakkında Massive Entertainment geliştiricisiyle yapılan bir röportajdan Game Informer tarafından elde edildi. Macerada ana karakter Kay Vess, çeşitli suç boss’larıyla karşı karşıya gelecek. Game Informer dergisinin kapağındaki makaleye göre, Lady Qi’ra da bunlar arasında bulunacak ve Crimson Dawn’ı temsil edecek.

Kimliğini hatırlamayanlar için, korkutucu suçlu bayan son olarak 2018 yapımı “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi” filminde ortaya çıkmıştı. “Game of Thrones” oyuncusu Emilia Clarke tarafından canlandırılan karakter, Han Solo’nun bir önceki hikayesinde önemli bir rol oynuyordu. Son olarak onu filmin sonunda yaşlanmış Darth Maul ile konuşurken görmüştük, ancak o zamandan bu yana ondan hiçbir haber alınmamıştı.

Ancak Clarke, Lady Qi’ra rolüyle oyuna geri dönmeyecek, Game Informer editörü Bryan Shi X/Twitter’da şöyle bildirdi:

“Star Wars Outlaws’da Qi’ra hakkında gelen haberler hakkında: Oyunda Emilia Clarke tarafından canlandırılmayacak.”

“Solo”nun olayları “Star Wars: Bölüm 4 – Yeni Bir Umut” olaylarından çok önce, Han’ın Luke ve Leia ile birlikte İmparatorluğun Ölüm Yıldızını yok ettiği bir dönemde gerçekleşmektedir. Star Wars Outlaws’un olayları, Bölüm 5 ile 6 arasında gerçekleşir ki bu da karşımıza Han Solo hakkında hikayesindeki bu karakterden çok daha yaşlı bir Qi’ra’yı çıkarır. Game Informer’ın ekran görüntüsü, karakterin görünümüne bir göz atmamızı sağlar.

Ubisoft’un anlatmak istediği genel hikaye içinde Lady Qi’ra’nın rolünün ne kadar büyük olacağı henüz belirsiz. Ancak dün tanıtılan hikaye fragmanında Star Wars Outlaws’un kahramanlarını ve kötü adamlarını daha yakından görebildik.

Şu anda spin-off, hayranların daima istediği bir macera simülatörü olmaya çalışıyor gibi görünüyor. Oyun, “Yıldız Savaşları” evrenine nasıl entegre olacağını 30 Ağustos 2024’te PC’de, Ubisoft Connect, Amazon Luna, PlayStation 5 ve Xbox Series X | S’de göreceğiz.