Yeni Oyunlar 2019 Mart 1. Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Mart 1. Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Beacon

Çıkış Tarihi: 28 Şubat
Geliştirici: Monothetic LLC

Beacon permadeath akıllı bir yaklaşım ile roguel gibi şık, izometrik bir aksiyondur. Aslında geçen yıl itch.io’da piyasaya sürüldü. 6-10 ay sürmesi beklenen Erken Erişim döneminde geçen hafta Steam’e katıldı. Fragmanın gösterdiği gibi, hızlı tempolu, el becerisi odaklı bir oyun. 75’in üzerinde silah, beş “rastgele oluşturulmuş” seviye ve karşı karşıya gelecek 35’in üzerinde düşman var. Karakteriniz her öldüğünde, yeni doğmuş bir karakter DNA’sını kullanarak düşmüş düşmanlardan gelen özellikleri devralabilir. Oyun şu an oynanabilir durumda. 1.0 lansmanı yeni bir seviye, yeni düşmanlar ve daha fazlasını içerecek.

Beacon İndir

2. Dawn of Man

Çıkış Tarihi: 1 Mart
Geliştirici: Madruga Works

Dawn of Man, hayatta kalma ve şehir inşasını, insanlığı Taş Devri’nden Demir Çağı’na yönlendirmek için bir araya getirir. İnsanların açlık ve zorlu yaşam koşullarıyla mücadele etmeleri gerekirken, aynı zamanda arsalarını ilerletebilecek kadar öğrenme ve araştırma yapmaları gerekir. Belirtilen şehir kurma yönü harika görünüyor ve beklenildiği şekilde çalışıyor gibi görünüyor. Ama aynı zamanda çiftlikler, güçlendirmelere ve silahlara da odaklanacaksınız. Planetbase’den sorumlu stüdyo tarafından yapılmıştır.

Dawn of Man İndir

3. The Savior’s Gang

Çıkış Tarihi: 2 Mart
Geliştirici: Catness Game Studios

Tuhaf bir tanrı oyununun peşindeyseniz, The Savior’s Gang, mızıldanan inananları Lemmings ve From Dust’ı hatırlatan bir şekilde korumakla ilgilidir. Fragmanın önerdiği gibi, inananları korumak, dualarını dinlemekle başlamaz ve bitmez: bazı nedenlerden dolayı, tuzaklar eldiveni çalıştırmaya meyillidirler ve alışılmadık derecede yardımsever bir tanrı olmak, bu tuzakları durdurmak sizin işiniz. Ses getiren bu oyunda “ölmenin 20’den fazla farklı yolu” var.

The Savior’s Gang İndir

4. Pogostuck: Rage With Your Friends

Çıkış Tarihi: 1 Mart
Geliştirici: Hendrik Felix Pohl

Pogostuck sevimli gibi görünüyor. Bir pogostickli bir domuzsunuz ve amaç neşeyle gerçekçi olmayan bir dağın zirvesine ulaşmak. Açıklamasında, “Karakteri eğin, zıplatın, momentum ve 360° powerboost’ları düşünülemez yüksekliklere ulaşmak için kullanın” yazar. Bunun tipik olarak güvenilir bir atlama butonuna sahip sadece soldan sağa bir platform olmadığını bilmek yeterli. Getting Over It’den biraz daha neşeli görünmekle birlikte, 16 oyuncu çevrimiçi yönü muhtemelen daha eğlenceli hale getirse de, kolay bir şey beklemeyin.

Pogostuck: Rage With Your Friends İndir

5. Tech Support: Error Unknown

Çıkış Tarihi: 28 Şubat
Geliştirici: Dragon Slumber

Teknik destek sorumlusu olmakla ilgili bir oyun. Tech Support: Error Unknown aslında çok iyi görünüyor ve sadece bilgisayarın okuma yazma bilmeyen .docs’u .pdfs’e dönüştürmesine yardımcı olmakla ilgili değildir. Steam açıklamasında, “İşe yeni başlayan bir teknik destek uzmanı olarak, müşteri sorunlarını çözmek için çok çeşitli bilgisayar yazılımı kullanın veya kişisel kazanım için programları değiştirmeyi seçin. Tam potansiyelini ortaya çıkarmak için sisteminizi hackleyin. GPS ile kaybolan telefonları izleyin, şantaj için müşteri profillerini tarayın veya yeniden başlatılmasını önerin.” yazar. Oyun çok seçeneklidir ve özünde gölgeli bir “anonymous haydut hactivist grubu” vardır. Kesinlikle Orwell, Hacknet, vb. gibi şeylerin hayranları için.

Tech Support: Error Unknown İndir