Yeni Oyunlar 2019 Mart 2. Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Mart 2. Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Ethereal

Çıkış Tarihi: 8 Mart
Geliştirici: Nicolas Recabarren, Tomas Batista

Ethereal, büyüleyici bir sanat tarzı olan bir bulmaca oyunudur. N++’ın minimalist açıya yönelik estetiğinin biraz daha renkli olduğu hali denebilir. Bu, zor bir ilişki değil, aslında oldukça rahatlatıcı görünüyor. Steam açıklamasına göre, “dünyasının her bir köşesi, herhangi bir metin olmadan iletişim kurmak için dikkatlice tasarlanmıştır ve zaman baskısı olmadan çözmek için yeni bir bulmacayı açığa vurur, iç içe geçmiş bir zihin durumuna işaret eder.” Dört dünya genelinde 24 seviye vardır, her köşedeki oyun formülünde yeni kıvrımlar mevcuttur.

Ethereal İndir

2. Shotgun Farmers

Çıkış Tarihi: 9 Mart
Geliştirici: Megastorm Games

Adından da anlaşılacağı gibi, Shotgun Farmers tamamen çifte tüfekler ile ilgili ya da çifte kullanan çiftçilerle. Bu çok oyunculu, nişancılar ile kavgacı çiftçilerin etrafında toplanmış, birinci şahıs bir nişancı. Ancak büyük bir kırılma var: her kaçırılan atış (yani, bir rakiple çarpışmayan her atış) yeni bir silah geliştirir. Silahın ne kadar uzamasına izin verilirse, o kadar mühimmat olacaktır. Şaşırtıcı bir şekilde, oyunda sadece çifteden daha fazlası var, görünüşe göre keskin nişancı tüfeği de mevcut.

Shotgun Farmers İndir

3. TAMASHII

Çıkış Tarihi: 6 Mart
Geliştirici: Vikintor

Tamashii, “90’lı ve 80’li yılların sonundaki Japon” oyunlarından esinlenerek yapılmış, eğlenceli bir pixel-art korku oyunudur. Anlaşıldığı kadarıyla, oyuncu karakteri dehşet, vahşet ve sapkınlıklarla dolu gizemli bir tapınağı keşfediyor. Belli ki kulağa oldukça hoş geliyor. Ama kelimeler muhtemelen pek adaletli olmayacak ve oyunda özellikle müzik mükemmel.

TAMASHII İndir

4. Ruination

Çıkış Tarihi: 9 Mart
Geliştirici: Zachary Lee

Ruination oldukça basit bir taraf kaydırmalı platformdur. Kesinlikle hassasiyet odaklı bir ilişki ve 12 seviyesi mevcut. Üç patron muhtemelen profesyoneller için bile tamamen çok hızlı bir şekilde olabilir. Bir çoğunuz yüzlerce kez ölebilirsiniz.

Ruination İndir

5. Undead Horde

Çıkış Tarihi: 6 Mart
Geliştirici: 10tons Ltd

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim’e lanse edilen Undead Horde, baştan aşağı bir RPG’dir. Oyuncular, baskıcı yaşama karşı teknik olarak ölü bir kölelik kazası yapan bir büyücünün rolünü üstlenirler. Düşmüş düşmanlar dünya çapında toplanabilir ve görünüşe göre “sonsuz sayıda” silah, biblo ve sihirli eşya var. Oyunun iki ay içinde 1,0’a yükselmesi bekleniyor.

Undead Horde İndir