Yeni Oyunlar 2019 Nisan 1. Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Nisan 1. Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Unheard

Çıkış Tarihi: 29 Mart
Geliştirici: NEXT Studios

Unheard kulak misafiri olmak etrafında dönen bir vaka çözme gizem oyunudur. NEXT Studios, “her ipucu, her hamle ve her güdü ses biçiminde sunulur” şeklinde açıklıyor. Başka bir deyişle, konuşmaları dinleyerek, seslere ve verdikleri kanıtlara dayalı ruh hallerini ve motivasyonları sezerek çok fazla zaman harcayacaksınız. Bu, ortam düzenini sunan şık bir yukarıdan aşağıya harita üzerinden gerçekleştirilir. Yenilikçi bulmaca merkezli gizemlere meraklı insanlar için kesinlikle bir bakmaya değer.

Unheard İndir

2. Uriel’s Chasm 3: Gelshock

Çıkış Tarihi: 30 Mart
Geliştirici: Rail Slave Games

Uriel’s Chasm 3: Gelshock, tuhaf ve belirsiz uğursuz sanat oyunlarıyla tanınan bir stüdyo olan Rail Slave Games’in son yaptığı oyundur. Gelshock, mermi cehennemi nişancısı ve yukarıdan aşağıya doğru RPG türlerinden esinlenir. Ama stüdyonun oyunlarına alışıksanız, oyunda gerçekte ne yaptığınız önemli değildir.

Uriel’s Chasm 3: Gelshock İndir

3. Windscape

Çıkış Tarihi: 28 Mart
Geliştirici: Magic Sandbox

Windscape, havada adalardan oluşan bir dünyada kurulmuş birinci şahıs bir macera RPG’sidir. Yine de küçük bir problem var: Bu adalar, oyuncunun engellemek için çalışması gereken tanımlanmamış bazı kötülükler nedeniyle gökten düşüyor. Keşfetmek için büyük ve pastel renkli bir açık dünyanın yanı sıra bulmacalar ve dövüşler içeren zindanlar vardır.

Windscape İndir

4. Xenon Racer

Çıkış Tarihi: 26 Mart
Geliştirici: 3DClouds.it

Xenon Racer, face-melting hızına odaklanan fütüristik bir arcade yarış oyunudur. Görünüşe göre “sim” elementi yok, sadece çok hızlı gitmekle ilgili, ancak şık geleceğin cihazını istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Bölünmüş ekran ile çevrimiçi multiplayer oynanabilir. Ama aksi halde alışılmadık derecede saf bir yarış oyununa benziyor.

Xenon Racer İndir

5. Slave RPG

Çıkış Tarihi: 28 Mart
Geliştirici: Rising Sun Interactive

Slave RPG, yıkıcı bir finansal krizin ardından hayatta kalma konusunda ASCII tarzı bir RPG’dir. Oyunun amacı esaretten kaçmak ve kendinizi çalışmayı ve hatta başkalarını işe almayı içeren agresif bir milisten kurtarmaktır. Altı farklı ırk ve sekiz sınıf var ve zorluk seçenekleri oldukça kapsamlı bir şekilde düzeltilebilir.

Slave RPG İndir