Yeni PC Oyunu Bir Ot İmparatorluğu Çalıştırmanıza İzin Verecek – Weedcraft Inc.

Yeni PC Oyunu Bir Ot İmparatorluğu Çalıştırmanıza İzin Verecek – Weedcraft Inc.

Weedcraft Inc.

Weedcraft Inc.

Devolver Digital ve geliştirici Vile Monarch (Sir: The Insult Simulator arkasındaki stüdyo), 2019’da Steam aracılığıyla PC’ye gelen yeni bir simülasyon oyunu olan Weedcraft Inc.’i duyurdu. Weedcraft Inc., oyuncuların kendi ot imparatorluğunu geliştirmelerine olanak tanıyan “gelişmekte olan yasal pot endüstrisinin ilk tam teşekküllü kodaman oyunu” olarak ilan edildi. Farklı tomurcukları yetiştirmekten dağıtmaya ve nihayetinde ülkenin bitki algısını değiştirmeye çalışmasına izin veriyor.

Devolver’in dediği gibi, Weedcraft Inc. “Amerika’da ot üretimi, yetiştirilmesi ve satılması işini araştırıyor, ülkenin bu karmaşık ve umut verici tesisle olan karmaşık ilişkisinin finansal, politik ve kültürel yönlerini derinden inceliyor.” Oyun, oyuncuları babası yakın zamanda vefat edip okulu bırakan birinin rolüne sokuyor. Eve döndüğünüzde, kardeşin Clyde’in babanızın üssünüzde ot ürettiğini öğrenirsiniz ve ikinizin de işini bir kaynağa dönüştürmek için ortak olarak çalışmaya başlarsınız.

Ot yetiştirmenin ve satmanın gerçek süreci basittir, ancak oyun yavaş yavaş ilerledikçe daha fazla karmaşıklık katmanı sunar. İlk başladığınızda, sadece küçük bir çalışma alanınız ve bir tane de ot türünüz olacak, hasat edip satana kadar fidana, suya ve süslemeye ihtiyaç duayacaksınız. Daha fazla para biriktirirken, aynı zamanda daha fazla suşun artması için bodrumunuzu genişletebileceksiniz. Ayrıca, hava filtresi ve daha iyi ampuller gibi bodrumunuz için yeni tesisat satın almanız ve hatta daha yüksek kaliteli suşlar elde etmek için kullandığınız toprağın kimyasal dengesini iyileştirmeniz gerekir.

İşletmeniz büyüdükçe, arzınızı büyütmenize ve satmanıza yardımcı olacak diğer karakterleri de kiralayabilirsiniz. Faaliyetleriniz, şehre taşınacak ve müşteriniz için rekabet edecek rakip satıcıların dikkatini kazanacaktır. Bu rakipler tipik olarak, sahip olmadığınız bir ot türünü satarlar ve onlarla başa çıkmak için en iyi yaklaşıma karar vermeniz gerekir; Örneğin, onlarla arkadaşlık etmeyi seçebilir veya çalışanlarınızdan birini suş imzasını çalmak için gönderebilirsiniz. Yaptıklarınıza bağlı olarak, Shady veya Decent sayacınız artacaktır ve bu da yetenek ağacının o branşına ilişkin yeni avantajların kilidini açacaktır.

Aktiviteleriniz ayrıca eğer işinizi  açık bir şekilde sürdürüyorsanız ve hatta bodruma periyodik olarak giriyorsanız tedarikinizi ele geçirecek olan polisin dikkatini çekecektir. Vile Monarch ayrıca, profiliniz büyüdüğünde senatörlerle ve diğer etkili politikacılarla toplantılar kurabileceğinizi ve yeni ot yasalarını değiştirmek veya uygulamak için birlikte çalışabileceğinizi söylüyor.

Devolver, Weedcraft Inc. için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun duyuru fragmanını ve ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.