Yeni PC’niz için En İyi 8 Uygulama

Yeni PC’niz için En İyi 8 Uygulama

En İyi PC Uygulamaları

En İyi PC Uygulamaları

Microsoft, Windows 10 işletim sistemini faydalı araç ve özelliklerle güncelleyerek iyi bir iş çıkardı, ancak yine de birçok üçüncü taraf uygulamasına ihtiyaç var. Bu yıl yeni bir bilgisayar aldıysanız, deneyiminizi ve belki de yaşamınızı iyileştirecek bazı favori Windows uygulamaları mevcuttur. İşte en iyi PC uygulamaları.

1. Tweeten

1. Tweeten

Twitter’ın Windows 10 için varsayılan uygulaması yalnızca bir web uygulaması ve oldukça basit. Tweeten bir süredir en sevilen Windows 10 Twitter uygulamasıdır. Kısacası, TweetDeck’in web arayüzünü alarak ve Windows 10’a daha çok uygun hale getirerek size TweetDeck’i veriyor. Bazı ek seçeneklerle Microsoft’un karanlık kullanıcı arayüzüne çok iyi uyuyor.

Tweeten İndir

2. Plex

2. Plex

Plex, fotoğraf ve video koleksiyonlarını düzenlemenin en iyi yoludur. Microsoft Mağazası’nda ücretsizdir ve ortam dosyalarını zaten sahip olduğunuz her cihaza aktarabilirsiniz. Bilgisayarınızdan Xbox One’a dosya akışı yapmak için de iyi bir yoldur.

Plex İndir

3. Wox

3. Wox

Wox, Windows’a uygulamaları ve dosyaları bulmanızı veya web’de hızlıca arama yapmanızı sağlayan Mac benzeri bir başlatıcı sunar. Mac’teki Alfred’e çok benzer ve yerleşik Windows aramasından çok daha güçlü bir arama yöntemi sunar. Wox ayrıca eklentileri de destekler; böylece tam olarak aradıklarınızı özelleştirebilir, hatta doğrudan başlatıcı içindeki dilleri çevirebilirsiniz.

Wox İndir

4. ShareX

4. ShareX

ShareX, Windows için mükemmel bir ekran görüntüsü aracıdır. Çoğu insan için fazla zor olabilir. Ama en iyi ekran görüntülerini almak istiyorsanız, o zaman bu harika küçük kullanıcı programı, kırpmanıza, karalamanıza ve hatta GIF’ler veya ekran kayıtları oluşturmanıza izin verir.

ShareX İndir

5. EarTrumpet

5. EarTrumpet

Microsoft’un yerleşik Windows 10 ses yönetimi en iyisi değildir. EarTrumpet tamamen elden geçirmeyi amaçlamaktadır. Bu, her uygulama için size ses seviyesi sağlayan ve bu uygulamalar için özel giriş ve çıkışlar ayarlayabilen bir sistem tepsisi yardımcı programıdır. YouTube’un hoparlörlerinizden çalmasını ancak oyun sesinizin kulaklığınıza çıkmasını istiyorsanız, bu sizin için bir uygulamadır.

EarTrumpet İndir

6. QuickLook

6. QuickLook

Eğer Mac’ten PC’ye geçtiyseniz, QuickLook harika bir eklentidir, ama tabii aynı zamanda deneyimli PC kullanıcıları için de faydalıdır. Boşluk çubuğunu kullanarak dosyaları Dosya Gezgini’nde hızlı bir şekilde önizlemenizi sağlayan basit bir yardımcı programdır. Apple’ın macOS Quick Look özelliği gibi çalışır. Varsayılan uygulamada açmak için enter tuşuna basabilir veya dosyayı açacağınız farklı bir uygulama seçebilirsiniz. Önizlemek istediğiniz çoğu dosya türü için iyi çalışır, ancak GIF’lerin yüklenmesi birkaç saniye sürebilir. Buna rağmen, QuickLook aradığınızı bulmak için dosyaları açmaktan daha iyidir.

QuickLook İndir

7. Groupy

7. Groupy

Groupy, sekmeli arayüzü tarayıcınızdan Windows’un geri kalanına getirir. Açtığınız herhangi bir uygulamayı alabilir ve başka bir uygulamada bir sekme haline getirebilirsiniz. Bir dizi uygulamayı veya görevi tek bir pencerede gruplamak veya yalnızca her şey için sekmelere sahip olmayı seviyorsanız, bu gerçekten yararlıdır. Groupy, kendi başına veya Stardock’ın Object Desktop’ının bir parçası olarak satılmaktadır ve bu da masaüstü simgelerinizi düzenlemenize yardımcı olacak Fences yardımcı programını sunmaktadır.

Groupy İndir

8. 1Password

8. 1Password

2019’da bir şifre yöneticisi gereklidir. 1Password, şifreleri yönetmek için en iyilerinden biridir; iki faktörlü kimlik doğrulamasını bile yürütür. Uygulama, tarayıcınıza sizin için şifreleri kaydeder ve tüm çevrimiçi şifrelerinizi yönetmek için yalnızca tek bir şifreyi hatırlamanız gerekir. Bu yüzden her yerde aynı şifreyi kullanmayı bırakacağınızdan emin olun. Windows 10’da, Windows Hello entegrasyonunu bile elde edersiniz, böylece bir parmak izi tarayıcıyla veya sadece yüzünüzle 1Password’a giriş yapabilirsiniz.

1Password İndir