Yeni Pokemon Go Su Festivali Etkinliği Başladı

Yeni Pokemon Go Su Festivali Etkinliği Başladı

Pokemon Go Su Festivali Etkinliği

Pokemon Go Su Festivali Etkinliği

Pokemon Go‘nun Macera Haftası etkinliği bitmiş olabilir, ancak sınırlı bir süre için yeni bir oyun içi etkinlik başlamıştır. Bugüne kadar 21 Haziran’a kadar oyuncular, güçlü bir Efsanevi Pokemon yakalama şansı ile birlikte çeşitli bonuslar sunan geri dönen Su Festivali‘ne katılabilecekler.

Diğer şeylerin yanı sıra, Magikarp ve Wailmer gibi Su Pokemonu, etkinlik süresince daha sık ortaya çıkacak. Bunun üzerine, 2 km’lik yumurtalar Totodile, Mudkip, Corphish ve diğer su türlerine ulaşacak ve yumurtadan çıkmış olan her biri, her zamanki Candy ve Stardust miktarını iki katına çıkaracak.

Niantic ayrıca, oyuncuların Shiny Shellder‘le karşılaşma sırasında karşılaşacaklarını belirterek, bu oyunda ilk defa Shiny varyantın mevcut olacağını belirtti. Temaya uygun olarak, Raid Battles, etkinliğin süresi boyunca Gyms’e dönen Kyogre dahil olmak üzere “güçlü” Su tipi Pokemon’a sahip olacak. Daha önce Legendary’i yakalamış olsanız bile, Niantic bu kez de Shiny formunda görünebileceğini söylüyor.

Bahsi geçen ikramiyelerin yanı sıra, oyuncuların tamamlanması için yeni bir Saha Araştırma görevleri seti bulunmaktadır. Bunlar da Su Pokemonu etrafında dönüyor ve bir Araştırma Atılımı gerçekleştirmek, oyuncuları Legendary Articuno ile başka bir karşılaşma ile ödüllendirecek. Resmi Pokemon Go web sitesinde Su Festivali etkinliği hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.