Yeni PS5 Cyberpunk 2077 Oynanış Videosu Yayınlandı

Yeni PS5 Cyberpunk 2077 Oynanış Videosu Yayınlandı

Geliştirici CD Projekt Red, geriye dönük uyumluluk yoluyla PlayStation 5 üzerinde çalışan Cyberpunk 2077'yi kısaca gösteren yepyeni bir oyun videosu yayınladı. Video muhteşem görünüyor.

Yaklaşık yedi dakikalık oyun videosu PlayStation 4 Pro'da başlar ve oyunun başından itibaren kontrolü elinde tutan kişi Nomad olarak başlar. Karakter yaratıcısını, ardından ana karekter V'nin açık dünyaya çıkmadan önce bir mekanikle etkileşime girdiğini görüyoruz. Yolcu koltuğunda ise Jackie bulunuyor. Yayınlanan video da pek heyecan verici bir şey olmuyor, ancak grafikler açısından oldukça başarılı olduğu görülüyor.

Görüntülerin çoğu PlayStation 4 Pro'da çok sayıda ayrıntılı doku ve duman efektiyle zaten etkileyici görünüyordu. Ve PlayStation 5'in gücü sayesinde, Cyberpunk 2077 farklı bir havaya bürünüyor. Ortam aydınlatması daha atmosferik duruyor ve yağmur damlaları ön cama daha gerçekçi bir şekilde bulaşarak daha fazla Cyberpunk hissi uyandırıyor. Yukarıdan en son oyun videosuna göz atabilirsiniz.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık'ta PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series S / Series X için piyasaya sürülecek. Oyun, geriye dönük uyumluluk yoluyla yeni konsollarda da sunulacak olsa da, tam teşeküllü bir yeni nesil yükseltme önümüzdeki yıl ücretsiz olarak yayınlanacak.