Yeni PUBG PC Etkinliği Sanhok’taki Becerilerinizi Test Ediyor

Yeni PUBG PC Etkinliği Sanhok’taki Becerilerinizi Test Ediyor

PUBG Sanhok Forty-Fivers Etkinliği

PUBG Sanhok Forty-Fivers Etkinliği

Sanhok Forty-Fivers adlı yeni bir etkinlik, PC’de PlayerUnknown’s Battlegrounds için başladı. Etkinlik 6 Ağustos’a kadar sadece bu hafta sürecek. Yani katılmak isterseniz, bazı arkadaşlarınızı toplayın ve çevrimiçi olun.

Sanhok Forty-Fivers, Sanhok’taki 20 takımı karşı karşıya getirir. Her takım tipik olarak, savaş alanında en fazla 80 oyuncu için dört kişilik bir kadrodan oluşur, ancak tam kadroda oynamak zorunlu değildir. Güvenli bölge baştan itibaren görülebilir ve oldukça küçük başlar, böylece oyuncular birbirine yakınlaşır. Red Zones ve Killer Spectating her ikisi de devre dışı bırakılır, hava sürekli olarak kapalı olarak ayarlanır ve takım arkadaşlarınızı öldürmek imkansızdır.

Sanhok Forty-Fivers’deki tek silahlar 45 mermi alan atılabilir ve ateşli silahlardır. Harita üzerinde Tommy Guns, Win94’ler, R45’ler ve P1911’ler ortaya çıkıyor. Bakım paketleri ayrıca 0.45 ACP mermi, üç seviyeli donanım ve oyuncuların faydalı bulabileceği diğer eşyaları da taşır.

Sanhok Forty-Fives’ın tüm detaylarına Steam’den bakabilirsiniz.

PC’de PUBG için test sunucusu şu anda aktif. Sunucudaki yeni güncellemeler, silah eklentileri için envanter yönetimi, Erangel ve Miramar haritalarında değişiklikler yapıyor. Hatta tüm yeni bina kümelerini ekliyor. Hava efektleri de eklendi, bu sayede oyuncular maç sırasında yağmur veya sise dönüşen bulutlu gökyüzü ile karşılaşabilirler. Mermiler, düşman oyuncuların ötesindeki hedefleri vurmak için silah ve ellere de etki eder.

Eğer isterseniz PUBG’yi buradan indirip oynamaya başlayabilirsiniz.