Cyberpunk 2077 Geliştiricisi, Bir Çok Önemsiz Özelliğin Eklenmesine Giden Zorlu Yolunu Anlattı.

Cyberpunk 2077 Geliştiricisi, Bir Çok Önemsiz Özelliğin Eklenmesine Giden Zorlu Yolunu Anlattı.

CD Projekt Red geliştiricisi, Cyberpunk 2077’ye oldukça özgün ve hiç önemsiz görünmeyen bir özelliğin eklenmesine olan zorlu yolunu anlattı.

Online hizmetler direktörü Leshchek Krupinski, X / Twitter’da uzun bir yazı yayınladı ve ana karakterin bir eşyayı menüden yediğinde belirli bir sesin nasıl eklenmeyi başardığını anlattı. Bu ses zaten oyuncuların dünyada dolaşırken bir şeyler yediklerinde Cyberpunk 2077’de mevcuttu, ancak menüdeki ses yalnızca son 2.11 güncellemesinde ortaya çıktı.

“Bu sürümde ruhumu koyduğum minik bir şey, minik bir işlev ortaya çıktı,” – Krupinski, şunu açıkladı ve bu fikrin Niezatapialni podcast’ten geldiğini belirtti.

Evet, bu sesin eksikliği bir eksiklikti, ama fark etmediler mi bilmiyorum, öncelik düşük müydü, sonuçta eklenmedi … Ben bununla ilgili bir şeyler yapmaya karar verdim. Bu işin dışında kalan bir şeydi ama sormaya başladım. Üreticilerle ve sürüm yöneticileriyle, yeni özellikler eklenmesi için çok geç mi olduğunu tartışmaya başladım (bu 2.0’dan sonra olmuştu), ve hemen “hayır” demediler, yani bir şansım vardı. “Bir yapımcının şapkasını taktım” ve ses tasarımcıları ve UI ekibi ile tartışmaya başladım. Bu yüzden bu hafta yamasını yükledim ve … işte bu. Benim Cyberpunk 2077’deki en önemli etkim: envanter menüsünde bir şey yediğinizde “cıvır cıvır” sesi duyarsınız. Artık huzur içinde ölebilirim.

2.11 güncellemesi ayrıca açık dünya rol yapma oyunundaki birçok hata ve dengeleme sorununu düzeltti. Diğer sorunların yanı sıra, yakın dövüş bitiricileri, hareketleri çömelere dönüştürme ve eşyaların yanlış güncellemeleri de düzeltildi. CD Projekt Red ayrıca araçlardaki kovalamaca sıklığını ayarladı ve diğer birçok sorunu düzeltti, detaylara buradan ulaşabilirsiniz.