Yeni PUBG Xbox One Güncelleme Çıktı

Yeni PUBG Xbox One Güncelleme Çıktı

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Xbox One Güncellemesi

PlayerUnknown’un Battlegrounds geliştiricisi PUBG Corp. kısa süre önce Xbox One‘da oyun için yeni bir güncelleme yayınladı. Yama eki öncelikli olarak araçların maruz kalabileceği ve alabileceği hasar miktarını ayarlamak için tasarlanmışken, güncellemeden sonra bazı hata konuları ortaya çıktı. PUBG Corp. da, şimdi araç hasarına yapılan değişiklikleri geri alıp çeşitli hatalara değinen oyun için başka bir yama yayımladı.

Yeni güncelleme oldukça küçük. En önemlisi, araç hasarını geçen haftanın yamasından önceki seviyeye geri döndürür. PUBG Corp, oyunun resmi forumlarında, “Araç / oyuncu hasarında yapılan değişiklikleri takiben çok fazla geribildirim aldık. Bu oyun unsurunu ayarlamaya ve dengelemeye devam ediyoruz ve bu nedenle bir oyuncu bir aracı vurduysa artan hasara geri dönüyoruz.” dedi.

Ayrıca, yeni yama küçük bir hatayı da gideriyor. Özellikle, oyuncuların belirli nesneler üzerinde atlamasını engelleyen bir sorunu giderir. Bunun ötesinde, araç siz çıktıktan sonra artık haritada başka bir yere taşınmayacak ve kamera “oyuncunun ölümünün ardından doğru yerde kalacak”.

En yeni PUBG Xbox One güncellemesinin yama notlarını aşağıda veya oyunun resmi web sitesinde okuyabilirsiniz. PUBG en son 4 milyon oyuncuyu aşarak, konsolda oldukça popüler olduğu kanıtlanmıştır. Bunu kutlamak için, PUBG Corp., oyunculara oyun içi kozmetik ürünler için kullanılabilecek 30.000 Battle Points hediye ediyor. Microsoft ayrıca PUBG içeren yeni bir Xbox One S paketini duyurdu; Bu 20 Şubat’tan itibaren satışa sunulacak.

PUBG Xbox One Güncelleme Yama Notları #8

Oynanış
 – Araç / oyuncu hasarında yapılan değişiklikleri takiben çok fazla geribildirim aldık. Bu oyun unsurunu ayarlamaya ve dengelemeye devam ediyoruz ve bu nedenle bir oyuncu bir aracı vurduysa artan hasara geri dönüyoruz.

Hata Düzeltmeleri
  – Oyuncuların belirli çıkıntı veya pencereler üzerinde atlamasını engelleyen bir sorunu çözdü.
  – Kamera şimdi oyuncu ölümünden sonra doğru yerde kalacak.
 – Araç, kullanıcı indirildikten sonra artık haritada başka bir konuma taşınmayacak.

Kaynak: 1