Yeni PUBG Xbox One Güncellemesi Şimdi Çıktı

Yeni PUBG Xbox One Güncellemesi Şimdi Çıktı

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG test sunucusu (PTS), oyuncular için yeni oyun güncellemelerini ve PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın Xbox One sürümü için yamaları denemeye başlamıştı. Sunucu 16 Temmuz’da kapandı ve şimdi tüm güncellemeler artık ana oyunda.

Yeni güncelleme, PUBG’deki hemen hemen her silahı yamar ve ayrıca yeni bir ateşli silah ve araç ekler. UI gözle görülür bir iyileşme sağladı, OC ve AS sunucuları bir Avustralya sunucusuna birleştirildi ve skor tabloları tamamen sıfırlandı. Sprint, nişancılık ve yüzme ile ilgili oyuncu hareketi de tamamlandı. Sesin nasıl çalıştığı güncellendi, böylece oyuncular hangi yönden silah sesinin geldiğini daha kolay ayırt edebilirler.

Belki de fark edilecek en kolay değişiklik, eşleşme başlangıcından önce haritada görünen yeni uçuş yoludur. Bu, oyuncuların uçağa binmeden önce paraşüt atmaya karar vermelerine ve takım arkadaşlarıyla daha kolay koordine olmasına yardımcı olacaktır.

Yenildikten sonra, Xbox One oyuncuları rakiplerini de belirleyebilirler. Öldürüldüğünde, en yakın oyuncuların eylemlerini öldüğünüz yere kadar izleyebilirsiniz. Bu oyuncu öldüğünde, onlara en yakın oyuncuyu belirtebilir ve oyunun sonuna kadar bir oyuncudan diğerine atlamaya devam edebilirsiniz. Bir takımda oynuyorsanız, tüm takım arkadaşlarınız silinene kadar spekülasyon yapamazsınız.

En dikkate değer güncellemeler yama notlarında daha ayrıntılı olarak listelenmiştir, resmi PUBG forumlarında tam listeyi bulabilirsiniz.