Yeni Raid Hafta Sonu Etkinliğinde Pokemon Go Rayquaza’yı Geri Getiriyor

Yeni Raid Hafta Sonu Etkinliğinde Pokemon Go Rayquaza’yı Geri Getiriyor

Pokemon Go Rayquaza

Pokemon Go Rayquaza

Niantic, önümüzdeki hafta sonu özel bir Pokemon Go etkinliği için popüler bir Efsanevi Pokemon‘u geri getiriyor. 15 Mart’tan itibaren, Rayquaza oyuna sınırlı bir süre için geri dönecek ve oyunculara onu yakalaması için ilk fırsatlarını vererek.

Özel Raid Hafta Sonu etkinliği, 15 Mart’ta başlayacak ve 18 Mart Pazartesi gününe kadar devam edecek. Hafta sonu boyunca, Sky High Pokemon, Raid Battles’da görünecek. Her zamanki gibi, önce diğer oyuncularla takım kurman ve onu yakalamaya çalışmadan önce Efsanevi’yi yenmen gerekir.

Rayquaza, yakın zamanda Pokemon Go‘da tekrar görünen tek 3. Nesil Efsanevi değil. Latias ayrıca Şubat ayının sonunda özel bir Raid etkinliği için geri dönmüştü.

Go’da beliren en son Efsanevi Pokemon, Pokemon Diamond’ın kapak maskotu Dialga idi. 28 Mart’a kadar Raid Battles’da görünecek. Ek olarak, Niantic, 12 Mart’a kadar sürecek olan Battle Showdown etkinliğinin bir parçası olarak iki yeni Shiny Pokemon (Mankey ve Machop) tanıttı.

Bu ayki Pokemon Go Topluluk Günü 23 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek. Öne çıkan Pokemon, Pokemon Ruby ve Sapphire’ın üç başlangıcından biri olan Treecko olacak. Ayrıca, etkinlik sırasında Yumurtaları her zamanki uzaklıklarının dörtte biriyle yakalayabileceksiniz.