Yeni Rainbow Six: Siege Grim Sky Güncellemesi Aktif

Yeni Rainbow Six: Siege Grim Sky Güncellemesi Aktif

Rainbow Six: Siege Grim Sky

Rainbow Six: Siege Grim Sky

Rainbow Six Siege Year 3, Operation Grim Sky olarak adlandırılan Sezon 3’ü bugün başlattı ve birinci şahıs nişancı oyunu içine yeni güncellemeler ekledi. En dikkate değer ek, kod adı Clash ve Maverick olmak üzere iki yeni operatördür. Ancak Operation Grim Sky da birçok multiplayer geliştirmeyi gerçekleştiriyor.

Defender ve Attacker Operation Grim Sky’da yeni bir operatöre kavuşuyor ve her biri Siege‘ın metalarını farklı şekillerde sallıyor. Clash, önündeki tamamen uzayan ve taseri ateşleyen bir kalkanla donatılmış ilk defans oyuncusu. Takım arkadaşları yeniden gruplanırken ve yeni bir strateji ortaya çıkarırken, kalabalık kontrolü ve Attackers takımını tutmak için mükemmeldir. Maverick, herhangi bir yüzeyde kırılmak için özel bir blowtorch kullanır. Kolayca insan boyutunda bir giriş noktası oluşturamaz. Ancak Maverick takım arkadaşlarının vurması için yeterince büyük bir delik açabilir.

Rainbow Six Siege’e yeni kozmetik değişiklikler de uygulanıyor. Dört yeni İngiltere temalı silah skini sadece bu sezonda açılabilir. Bir kez kilidi açıldığında, bu skinler daha sonraki sezonlara geçer. Kanadalı operatör Frost’un ayrıca yeni bir Elite seti var, onu Huntress üniformasıyla giydiriyor, yeni bir zafer animasyonu açıyor ve Sterling MK2 LHT, Super 90, 9mm C1 ve MK1 9mm için yeni arayüzler sunuyor.

Operation Grim Sky, Hereford Base için bir harita çalışması ekler. Taban artık çok daha büyük ve yeni merdivenlerden zemindeki yıkıcı kapaklara kadar Defender’lara ulaşmak için daha fazla yol içeriyor. Hereford Base‘in bazı yönleri aynı kalmasına rağmen, kat planının çoğu tamamen yeniden işlenmiştir. Konsolosluk da birkaç değişiklik yapıyor. Attacker’ların, binaya girmesi için daha kolay bir zamanı olacak. Polis hattının yaklaşımı daha fazla kapsayacak şekilde genişletildiği ve benzin istasyonu yakınındaki bir duvarın ortaya çıktığı nokta kaldırıldı. Bomba oyun modunda bomba yerleştirme için dördüncü bir mevki de eklendi, bu yüzden hem Attacker’lar hem de Defender’lar harita üzerinde yeni stratejiler bulmaya ihtiyaç duyacaklar.