Yeni Rus Rol Aksiyon Oyunu Distortion’un Büyük Dünya ve Dövüşlerini Gösteren Fragmanı

Yeni Rus Rol Aksiyon Oyunu Distortion’un Büyük Dünya ve Dövüşlerini Gösteren Fragmanı

Rus geliştiricileri Game Art Pioneers stüdyosundan oldukça iddialı bir hedef koydular. Ekip, Unreal Engine 5’te neo-şehir hayranları evreninde Distortion adlı büyük çaplı bir rol yapma oyunu çıkarmayı planlıyor. Strateji unsurları, karanlık bir hikaye ve çeşitli mekaniklerle dolu olan bu projenin geliştirilme aşaması hala erken olmasına rağmen yazarlar, oyuncu topluluğuyla maksimum derecede şeffaf olmak istedikleri için oyunun bazı unsurlarını yeni bir fragmanda değerlendirmeyi öneriyorlar.

Yeni Distortion fragmanında, oyundaki insan yerleşimlerini, yüksek dağları ve canavarlarla dolu yoğun ormanları bulabileceğiniz oyun dünyasının boyutları gösterildi. Fragmanda gösterildiği gibi, oyunun oyuncunun maceraları sırasında sürekli değişen gerçekçi bir hava sistemi olacak. Ayrıca fragman, savaşların gösterimini yaparak oyundaki aksiyonu ilk kez değerlendirme fırsatı sağlıyor.

Oyunun yazarları, fragmanda basit bir animasyonun kullanıldığını ve diğer eksikliklerin bulunabileceğini saklamıyorlar. Bu, Distortion’un aktif olarak geliştirilmeye devam edilmesinden kaynaklanmaktadır. Geliştiriciler, fragmanın yayınlanmasıyla oyuncuların nisan sürümüne objektif bir bakış sunmasını istiyor.

Distortion’un çıkış tarihi 2025-2026 olarak planlanmıştır ve sadece PC platformunda mevcut olacaktır. Oyun mekanikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için ayrı bir gönderiden öğrenebilirsiniz.