Yeni Şampiyon Çelik Gölge, Camille

Yeni Şampiyon Çelik Gölge, Camille

Camille – Pasif

Pasif: Değişken Savunma

Camille’in şampiyonlara karşı normal saldırıları, rakibinin temel hasar türüne yönelik bir kalkan kazandırır.Bu kalkan Camille’in azami can değerine bağlı olarak güçlenir.

Camille – Q

Q: İmha Protokolü

Camille’in bir sonraki normal saldırısı rakip birime ilave fiziksel hasar verir ve Camille’e kısa süreliğine hareket hızı kazandırır. İlk kullanımını takiben Camille İmha Protokolü ‘nü tekrar kullanarak ikinci bir saldırı yapabilir. Kısa bir süre beklerse bu yeteneğin ikinci saldırısı daha fazla ilave hasar verir ve hasarın bir kısmı gerçek hasara dönüşür.


Camille – W

W:Keskin Çelme

Camille enerji toplar ve bunu, önündeki koni şeklinde bir alana savurur. Bu alanda bulunan bütün hedeflere fiziksel hasar verir. Hasar alanının dışta kalan yarısında bulunan rakipler; büyük ölçüde yavaşlar, azami can değerlerine bağlı olarak ilave hasar alır ve bu süreçte Camille de iyileşir.

Camille – E

E (İlk Kullanım): Kanca Atışı

Camille hedef yöne bir kanca atar; bu kanca bir duvara çarparsa Camille kendisini duvara doğru çeker. Hemen ardından Camille’in Duvar Hücumu  yeteneğini kullanmak için kısa süreli bir fırsatı olur.

E (İkinci Kullanım): Duvar Hücumu

Camille hedef yöne doğru atılır; isabet ettiği ilk şampiyonun bulunduğu noktada durur ve bu alandaki bütün rakipleri sersemletir. Camille rakip bir şampiyona doğru atılırsa, yeteneğin menzili artar ve Camille ilave saldırı hızı kazanır.

Camille – R

R: Hextech Ültimatomu

Camille hedeflenen rakip şampiyona doğru sıçrar ve onu bir bölgeye hapsederken bu şampiyonun bütün dost birimlerini dışa savurur. Ültimatom etkin olduğu sürece hedef şampiyon hiçbir şekilde bu alandan çıkamaz. Bu bölge kısa bir süre sonra kendiliğinden (veya Camille bölgeden erken ayrılırsa) yok olur. Camille’in normal saldırıları, bu bölgenin içindeyken ilave büyü hasarı verir.