Yeni Samurai Shodown Fragmanları Dojo Story Mode Detaylarını Ortaya Çıkarıyor

Yeni Samurai Shodown Fragmanları Dojo Story Mode Detaylarını Ortaya Çıkarıyor

İlk fragman, uzun zamandır hayranlara ve yeni gelenlere bu efsanevi dövüş oyun serisindeki en yeni oyunu daha iyi anlamaları ve Dojo Mode gibi henüz açıklanmayan konseptleri ortaya koymalarıyla ilgili yeni bilgiler ortaya koyuyor.

 

Resmen orijinal 1993 Samurai Shodown’ın öncüsü olan en yeni başlığın Story Mode’u, oyuncuların her karakteri seçmelerine ve seyahatlerini deneyimlemelerine izin veriyor – Haohmaru ve Charlotte gibi franchise favorilerinden Wu-Ruixiang ve Darli Dagger gibi yeni gelenlere kadar. Bir Eğitim Modu, Çevrimiçi Oyun ve tamamen yeni Dojo Modu da dahil olmak üzere başka birkaç mod daha mevcut olacak.

 

Dövüşçüler becerileriyle oynamaya ve seviyelerini yükseltmeye devam ettikçe oyun, Dojo Modunda bu stili tekrarlayan çevrimiçi bir “hayalet” oluşturmak için oyunun çevrimdışı oyun modlarında kullanıcının oyun stilini izliyor, öğreniyor, hesaplıyor ve haritalandırıyor. Oyuncular, zayıf yönlerini daha iyi anlamak için AI türetilmiş avatarlarını kullanabilir veya favori bir oyuncunun hayaletini yeni bir meydan okuma için buluttan indirebilirler. Bu akıllı AI hayaletleri, dövüş oyunu meraklılarının antrenman yapma ve sonsuza kadar rekabet etme şeklini değiştirmeyi vaat ediyor.

 

SNK Ana Yapımcısı Yasuyuki Oda şöyle dedi:

“Dojo Modu, bir süredir takım için bir franchise özlemi ve gurur duyduğumuz mücadele türünün bir evrimi oldu. Sadece oyunculara dünyadaki en iyi Samurai Shodown oyuncularının hayaletlerine karşı oynama fırsatı vermekle kalmayacak, aynı zamanda kendi hayaletinize karşı oynamak kendi oyun stiliniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için harika bir araç olacak. ”

 

İkinci fragman Haohmaru’ya, üçüncü fragman ise Genjuro’ya odaklanıyor.

 

Samurai Shodown 25 Haziran’da konsollarda piyasaya sürülecek ve 2019’un 4. çeyreğinde PC’ye gelecek.

 

Keyfini çıkarın!