Yeni Sezon 7 Fortnite Güncellemesi

Yeni Sezon 7 Fortnite Güncellemesi

Fortnite Sezon 7 Güncellemesi

Fortnite Sezon 7 Güncellemesi

Fortnite Sezon 7, geçen haftaki büyük 7.00 yama ile başladı ve şimdi sezonun ikinci güncellemesi yolda. Geliştirici Epic Games, 11 Aralık’ta Fortnite’ın 7.01 güncellemesinin PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobile olmak üzere tüm platformlar için kullanıma sunulacağını doğruladı. Oyuna yeni bir silah türü tanıtacak gibi görünüyor.

Resmi Fortnite Twitter hesabı, yeni güncellemenin Salı günü yayınlanmasının planlandığını doğruladı. Epic, yeni yamada oyuna eklenecek olan şeyi açıklamamıştı. Ancak tweet, oyunculara “keskin kalın” diyerek yoldaki yeni kılıca referans gösteriyor.

Epic, düzenli olarak Fortnite‘a yeni silahlar ve eşyalar getiriyor. Ancak bunların çoğu silah ya da tuzak biçiminde geldi. Bu da son zamanlarda kılıcı battle royale oyunundaki türünün ilk örneği haline getirdi. Bu aynı zamanda geliştiricinin, güncellemeleri yavaşlatmak için iyi bir fırsat sağlayan yeni Blok alanına rağmen Fortnite’ın etkileyici haftalık güncellemelerini takip etmeyi planladığını da açıkça gösteriyor.

Sezon 7‘de Fortnite’da bir takım büyük değişiklikler yapıldı. Epic, oyunun sürekli değişen haritası için yeni bir kutup bölgesinin yanı sıra Fortnite’a ilk hava aracı X-4 Stormwing uçağını ekledi. Geliştirici ayrıca, Sezon 7 Battle Pass’dan yararlanmak için bir ton yeni ödül kazandıran içerik ekledi. Bunların arasında ek evcil hayvanlar ve onların görünümünü özelleştirmek için silah ve araçlara uygulanabilecek bir çeşit kozmetik olan Wrap’lar mevcut.