Yeni Smash Bros. Ultimate Yaması Piranha Plant Karakteri ve Daha Fazlasını Ekliyor

Yeni Smash Bros. Ultimate Yaması Piranha Plant Karakteri ve Daha Fazlasını Ekliyor

Smash Bros. Ultimate Piranha Plant

Smash Bros. Ultimate Piranha Plant

Super Smash Bros. Ultimate için en son yama geldi ve bu büyük bir yama. Sürüm 2.0.0 şimdi indirmek için kullanılabilir ve haberin en büyük parçası yeni bir karakter ekliyor olmasıdır: Piranha Plant (Piranha Bitki). Oyuna 31 Ocak tarihine kadar kayıt yaptıran herkes Piranha Plant’i ücretsiz alırken, karakter daha sonraki bir tarihte herkes tarafından satın alınabilecek.

Piranha Plant hakkında daha fazla bilgi için videoyu inceleyin. Nintendo, “Çiçekliklerinizi bugün başlayan bu zehirli santral ile savaşa hazırlayın!” dedi.

Yeni 2.0.0 yaması ayrıca bir takım değişiklikler ve iyileştirmeler yapıyor. Şimdi dört oyuncuya kadar Spirit Board oynayabilirsiniz; özellikle, eğer biri nakavt olursa siz savaşacaksınız. Yama aynı zamanda oyun ortağı mağazasına Partner Pikachu ve Partner Eevee gibi daha fazla ruh katar.

Başka yerlerde, yama birçok savaşçı için denge değişiklikleri yapıyor; karakterlerin neredeyse tümü bir şekilde güç artışı ve güvenlik açığı azalması gibi bazı kapasitelerde buff aldı. Nintendo’nun web sitesinde karaktere özgü değişikliklerin tam bir dökümünü görebilirsiniz.

Piranha Plant’in dışında Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate için beş DLC karakteri daha sunacak ve bunlardan ilki Joker olacak. Her dövüşçü, yeni bir sahne ve birden fazla müzik parçasının yanında 6 dolara ayrı ayrı piyasaya sürülecek. Ama oyuncular hepsini 25 dolarlık Fighters Pass ile indirimli bir fiyattan alabilirler.