Yeni Stephen King Filmi 1922 Fragman Yayınlandı

Yeni Stephen King Filmi 1922 Fragman Yayınlandı

Netflix, Thomas Jane’in 2007 The Mist ve 2003 Dreamcatcher‘da oynadıktan sonra King’in dünyasına geri dönmesini sağlayan, Stephen King’in kısa hikayelerinden gelecek uzun metraj uyarlaması olan 1922’nin ilk fragmanını yayınladı. 

1922, Stephen King‘in 131 sayfalık bir hikayesinde, bir adamın eşinin cinayetini itiraf etmesini anlatıyor. Hikaye; Nebraska’da oğluyla birlikte eşi Arlette’i öldürdüğünü itiraf eden güvenilmez anlatıcı Wilfred James’in bakış açısıyla anlatılıyor. Fakat vücudunu gömdükten sonra, kendisini sıçanlar tarafından saldırıya uğrarken buluyor ve hayatı çözülmeye başlıyor. Karısının onu kandırdığına ikna oluyor. 

Thomas Jane James olarak başrolde. Filmdeki diğer oyuncular ise; Molly Parker (Deadwood, House of Cards) Arlette James rolünde, Dylan Schmid (Once Upon a Time, Horns) Henry James rolünde, Kaitlyn Bernard (R.L. Stine’s The Haunting Hour, The Healer) Shannon Cotterie rolünde, Brian d’Arcy James (Spotlight, Smash) Sheriff Jones rolünde ve Neal McDonough (Captain America: The First Avenger, Legends of Tomorrow) Harlan Cotterie rolünde. 

Filminin senaristi ve yönetmeni Zak Hilditch (These Final Hours). 1922, yalnızca 20 Ekim’de Netflix’te yer alacak. 

1922 Fragman