Yeni Test Drive Unlimited Solar Crown fragmanında Off-road Sürüşü

Yeni Test Drive Unlimited Solar Crown fragmanında Off-road Sürüşü

Test Drive Unlimited Solar Crown – bu tüm lüks ve şık arabalarla Hong Kong sokaklarında sürüş hakkında ya da en azından çoğunlukla bu hakkında. Aslında Hong Kong’un daha kirli bir yanı var ve bugünkü Nacon Connect sergisinde Test Drive Unlimited Solar Crown’un yeni fragmanını alarak oyunun daha sert arazisini ve kamyonlar, SUV’ler ve daha fazlası gibi daha ağır araçlarını gösteren bir video gördük.

Yeni fragmanı izleyenler belki de arabaların kaldırdığı toz ve çamuru fark etmiş olabilir, ancak oyunun geliştiricileri bunun daha sonra ekleneceğini söylüyorlar

Dikkatli izleyiciler, özellikle çakıl yollarında toz ve sıçramaların eksikliğini fark edeceklerdir. Hala bu efektlerin entegrasyonu ve optimize edilmesi üzerinde çalışıyoruz. Bu, off-road atmosferine dalmak için önemli bir unsurdur, ancak kaynaklar ve performans açısından talepkârdır. Mevcut hedefimiz, efektlerle performans arasında optimal dengeyi bulmak ve oyun deneyimini sorunsuz hale getirmektir. KT Engine sayesinde WRC oyunlarındaki gibi uzun toz izleri gösterebilmemize rağmen, Hong Kong adasının ölçeği ve diğer oyuncuları ve detaylı çevreyi göstermek için gereken kaynaklar, TDUSC’de bu çok daha karmaşık bir görevdir.

Test Drive Unlimited Solar Crown 2024 yılında PC, Xbox Series X/S ve PS5 için piyasaya sürülecek. Kesin bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak KT Racing, oyunun son aşamada olduğunu ve şu anda ana odak noktasının oyun içi MMO benzeri bir yaklaşımı gerçekleştirmek için sunucuların stabil çalışmasını sağlamak olduğunu söylüyor.