Yeni Titanfall Deneyimi VR Oyunu Olmayacak

Yeni Titanfall Deneyimi VR Oyunu Olmayacak

Yeni Titanfall Oyunu Nasıl Olacak?

Yeni Titanfall Oyunu Nasıl Olacak?

Apex Legends lansmanının ardından, geliştirici Respawn Entertainment yeni bir Titanfall deneyimi üzerinde çalıştığını doğruladı. Bu projenin ne olduğu hakkında çok az şey biliniyor, ancak stüdyo ana hat serisinde üçüncü bir oyun olmadığını söyledi. Birçoğu bunun VR oyunuyla ilgili olabileceğini iddia etse de, Respawn‘un gelişmekte olduğu biliniyor, stüdyo CEO’su Vince Zampella bunun böyle olmadığını söyledi.

Twitter’da Zampella, Respawn’un üzerinde çalıştığı diğer Titanfall projesinin VR olacağını ileri süren bir kullanıcıya cevap verdi ve fikir tamamen düştü.

Apex Legends, Titanfall evreninde geçen ücretsiz bir battle royale oyunu. Bununla birlikte, bir Titanfall oyununun özelliklerinden birçoğunu, özellikle de makine ve parkurdan esinlenilmiş hareket mekaniğinin eksik olduğu görülmektedir. Doğal olarak, ilk iki Titanfall oyununun hayranları, Respawn Titanfall 3‘ün olmadığını söylerken biraz hayal kırıklığına uğradı. Ancak, Zampella onlara biraz umut verdi.

“Ayrıca yıl içinde daha fazla Titanfall üzerinde çalışıyoruz (evet, T kelimesini söyledim). Bu çılgın evrende deney yapmayı seviyoruz!” dedi. EA daha sonra kazanç raporunu yayınladı ve onunla birlikte yaptığı açıklamaların bir parçası olarak, “Apex Legends ve ilgili Titanfall deneyimlerini” taahhüt etti.

Respawn, ayrıca Star Wars: Jedi Fallen Order üzerinde de çalışıyor ve bu sonbaharda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyun, yayıncının yayınladığı diğer oyunların yanı sıra EA’nın finansal raporlarında kısaca bahsedildi. Şaşırtıcı bir şekilde, EA ayrıca yeni Plants vs. Zombies ve Need for Speed oyunları üzerinde çalıştığını da doğruladı.

Apex Legends, başarılı bir lansman gerçekleştirdi ve 8 saat içinde 1 milyon tekil oyuncuya ulaştı. İlk lansmanından bir gün sonra EA, oyunun 2.5 milyon tekil oyuncu topladığını ve aynı anda 600.000 eş zamanlı oyuncu gördüğünü doğruladı.