Yeni Tomb Raider Filminin Fragamanını İzleyin ve Poster

Yeni Tomb Raider Filminin Fragamanını İzleyin ve Poster

Film kesinlikle yönetmen Roar Uthaug’ın 2013’te yeniden başlatılan oyunun etkisinin olacağı yönünde söylediklerini doğruluyor. Bazı anlar doğrudan oyundan alınmış gibi. Fragmana göz atabilirsiniz.

Tomb Raider Fragman

Tomb Raider filminde ayrıca, Lara’nın babası olarak Dominic West (The Wire), kötü adam rolünde Walton Goggins (Sons of Anarchy) ve Lara ile macerasında ona eşlik eden bir gemi kaptanı olan Daniel Wu (Warcraft) yer alıyor. 

Uthaug’un önceki filmi The Wave bir felaket destanıydı ve Entertainment Weekly ile yapılan röportajda Vikander, Tomb Raider’ı çekmenin de benzer bir deneyim olduğunu ortaya koyuyor. “Tıpkı The Wave’de olduğu gibi, su sahneleri çok var” dedi. “Son iki günümü bir tankta çekim yaparak geçirdim ve toplam 16 günüm ıslak veya suya batmış olarak geçti. Bir aksiyon sahnesi için, Londra’daki Olimpik rafting mekanını kullandık. Ellerim bağlı olarak yaklaşık 50 kez beni o nehre attılar. Harekete geçmek zorunda değilim, sadece tepki verdim.” diye anlattı. 

Tomb Raider, 16 Mart 2018’de sinemalarda olacak. Bu Tomb Raider filmi doğrudan oyuna bağlı değil, yeni filmler de duyurulmadı. Ama bununla birlikte, 2013’te yeniden başlatması bir üçlemenin bir parçası olarak tanımlandı ve ardından Rise of the Tomb Raider geldi. Geçen sene yapılan bir sızıntıya göre de, üçüncü oyunun adının Shadow of the Tomb Raider olacağı belirtildi.

Tomb Raider

Tomb Raider