Yeni Üç Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Yeni Üç Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Microsoft, X018 konferansında Xbox One‘a gelen geriye dönük uyumluluk oyunları daha duyurdu. 13 Kasım’da, servis üç oyun daha ekledi: Xbox One X geliştirmeleri ile Final Fantasy XIII oyunlarının tam üçlemesi. Geriye dönük uyumlulukla halihazırda mevcut olan Civilization Revolution, bazı Xbox One X yükseltmelerini de alacaktır.

Orijinal Final Fantasy XIII, Square Enix’in serisinde büyük olan oldu. Final Fantasy XIII-2 ve Lightning Returns: Final Fantasy XIII adlı iki serisi için stüdyo, Lightning’in ana karakteri üzerinde daha tekil olarak odaklandı ve bazı aksiyon oyun mekanizmalarında harmanlandı. FFXIII’in anlatısı tek başına inşa edilirken, XIII-2 ve Lightning Returns eşleştirilmiş bir takımın parçalarıdır, birinden diğerine düzgünce giden bir çekişme.

Civilization Revolution, popüler strateji serisinin sim özelliklerini aldı ve daha hızlı ve rahat bir deneyim için bunları basitleştirdi. Bu, arayüzün konsollarda biraz daha iyi çalışmasına yardımcı olur, ancak oyun mobil cihazlar da dahil olmak üzere diğer platformlarda birçok kez popüler olmuştur.

Her zaman olduğu gibi, bu oyunlara zaten sahipseniz, indirmeyi başlatmak için diski yerleştirebilir veya paneldeki Oyunlar bölümündeki dijital sürümü bulabilirsiniz.