Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2

Microsoft, Xbox One’ın giderek büyüyen geriye dönük uyumluluk kitaplığına yeni bir oyun daha ekledi. Bu hafta mevcut gen konsolunda sadece bir tane yeni Xbox 360 başlığı oynanabilir, ancak sistemin en popüler olanlarından biri: Call of Duty: Modern Warfare 2.

Aslen 2009 yılında çıkan Modern Warfare 2, kuşağının en beğenilen girişlerinden biriydi ve Call of Duty serisinin şu anki popülaritesine itilmekten sorumlu olan oyunlardan biriydi.

Hala Modern Warfare 2‘nin bir Xbox 360 kopyasına sahipseniz, bir indirme işlemini başlatmak için diski Xbox One’ınıza yerleştirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunu daha önce dijital olarak satın aldıysanız, Oyunlar ve Uygulamalarm menüsünün otomatik olarak İndirilmeye Hazır bölümünde görünür. Modern Warfare 2, Microsoft Mağazası’ndan da indirilebiliyor.

Microsoft son zamanlarda haftalık bazda Xbox One için geriye dönük yeni oyunlar yayınlıyor. Bu ayın başlarında, iki Xbox 360 Tomb Raider oyunu, Tomb Raider Legend ve Tomb Raider Anniversary, geriye dönük uyumluluk kütüphanesine eklenirken, bir çift Splinter Cell oyunu da bu ay geldi.