Yeni Xbox One için En İyi Oyunlar

Yeni Xbox One için En İyi Oyunlar

Xbox One için En İyi Oyunlar

Xbox One için En İyi Oyunlar

İster özgün bir Xbox One, ince Xbox One S veya ultra güçlü Xbox One X olsun, Microsoft‘ta tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda mükemmel seçenek var. Yardımcı olmak için, en iyi Xbox One oyunlarından bazılarını seçip listeledik.

1. PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds)

1. PUBG (Playerunknown's Battlegrounds)

PUBG olarak bilinen Playerunknown’s Battlegrounds bu yıl oyun dünyasını alt üst etti. Xbox One sürümü biraz pürüzlü olabilir. Ancak PUBG’in inanılmaz derecede özgür her formülü, yılın en heyecan verici ve eğlenceli oyunlarından biri için parlıyor. Kızartma tencerenizi ve paraşütünüzü alin. Ayakta kalıp en son kişi olduğunuz zaman tavuk yemeği kazanabileceğinizi görün.

2. Cuphead

2. Cuphead

Cuphead‘in yaptığı iki ana çizgi var; zarif detaylı elle çizilmiş animasyon ve dokunmatik zorluğundan daha zor. Zaman zaman denetleyicinizi parçalamayı isteyebilirken, Cuphead sizi kendine bağlayabiliyor. Ve fantastik eski okul çizgi grafikleri kaybettiğiniz zamanlarda sizi eğlendirebilir.

3. Assassin’s Creed: Origins

3. Assassin's Creed: Origins

Bir yıl aradan sonra Assassin’s Creed geri döndü ve zamanda Antik Mısır‘a kadar atladı. Harita daha büyüktür ve yapılacak daha çok şeyle doludur, muharebe daha derindir ve hikayesi… Hikaye hala bir Assassin’s Creed oyunundan beklediğiniz şeydir. Ayrıca, av tüfeği yayı.

4. Wolfenstein 2: The New Colossus

4. Wolfenstein 2: The New Colossus

Bethesda’nın yeniden başlattığı Wolfenstein serisinde kan serpilmiş haliyle, aksiyon Amerika’ya geri döndü. Oyuncular bir kez daha B.J. Blazkowicz çizmelerini giyiyor ve Nazi işgali altındaki ülkeye özgürlük konusunda nasıl savaştıklarını anlatıyor. Tabi çok sayıda silahla.

5. Prey

5. Prey

Düşmanca uzaylılarla dolu terk edilmiş bir alan, hafıza kaybıyla oynayan bir oyuncu karakteri ve gizemli süper güçlerin sağlıklı bir dozu, Prey‘i düşündüğünüz gibi birleştiriyor. Ama oyun, gizli sinsice dolaşma olaylarından dünya dışı savaşa kadar birçok zorluklarla mücadele etmek için oyunculara geniş seçenek yelpazesi sunan yaratıcı sistemleri ile dikkat çekiyor.

6. Destiny 2

6. Destiny 2

Destiny 2, Bungie’nin ilk yağma peşinde koşan nişancı oyunu ile sorunların tümünü giderirken, hala pazardaki herhangi bir oyundan daha iyi birinci şahıs nişancı mekaniğini sunabilir. Uzay büyücü elbiselerinizi toplayın ve galaksiyi tekrar kurtarmaya hazır olun.

7. Sonic Mania

7. Sonic Mania

Tekrar iyi bir Sonic oyunu olduğuna inanmak zor. Ancak Sega’nın geliştirmesi için bir ekibe teslim ettiği Sonic Mania, eski 16 bit Genesis döneminin remiksiyon seviyeleri ve yepyeni fikirleri ile büyülü bir uzantısı gibi görünüyor. İlk Sonic oyunlarının gül değmiş gibi renklendirilmiş anıları eşliğinde oyunu oynayabilirsiniz.

8. Bonus Oyunlar

8. Bonus Oyunlar

Belki bunları da denemek isteyebilirsiniz; Gears of War 4, Superhot, Rocket League, Overwatch, Titanfall 2, Dishonored 2, Doom, Rise of the Tomb Raider, Sunset Overdrive, Halo 5: Guardians, Halo: The Master Chief Collection, Ori and the Blind Forest, Minecraft, Deus Ex: Mankind Divided.

İyi eğlenceler…