Yıldız Bıçağı Yönetmeni: “Seçimlerinize Göre Eva’nızı Değiştirebilirsiniz”

Yıldız Bıçağı Yönetmeni: “Seçimlerinize Göre Eva’nızı Değiştirebilirsiniz”

Belki de ultra şık aksiyon ve daha da şık ana karakteri Stellar Blade ile büyülenmişsinizdir, ancak şimdi yönetmen şeyleri bir rol oyunu yönüne doğru derinleştirdi ve “Eva’yı nasıl değiştirebileceğinizi” açıklıyor.

“Oyunun yönetmeni Hyung-Tae Kim, “Başlangıçta birkaç seçenek seçiyorsunuz” diyor. “Kılıçla saldırabilir, saldırıları engelleyebilir ve benzeri şeyler yapabilirsiniz. Ancak savaş sisteminin derinliklerine inerek durumu lehinize çevirme yeteneğine sahip olabilirsiniz. İşte bu oyun sürecini hedefledik” diyor.

Kim ayrıca genişletilmiş beceri ağacının daha fazla değişikliğe izin verdiğini ve “gizli bileşenlerin” Efa’yı ya “daha hızlı bir karaktere“, ya da daha çok “iyileştirmeye odaklanmış bir savaşçıya“, ya da “korumaya odaklanmış bir karaktere” dönüştürebileceğini söylüyor.

“Ne seçerseniz, E’yi değiştirebilirsiniz” diyor Kim.

Bu düzeyde değişiklik aynı zamanda zorluk seviyesine de yayılıyor. Kim, “Zorluk ayarını kontrol edebileceğinizi” açıklıyor, ancak Stellar Blade’i varsayılan moda bıraksanız bile, oyunun “sistem tarafından desteklenen özelliklerin” finiş çizgisini aşmanıza yardımcı olacağını belirtiyor.

Yönetmen başka bir yerde, oyuna ilham kaynağı olan Sekiro, Bayonetta ve özellikle Nier Automata’yı, Eva’nın gördüğü her şeyi etkili bir şekilde devirdiği akrobatik dövüşlerde referans olarak belirtti. İnternetteki Nier ile karşılaştırmalar Kim’i rahatsız etmedi, çünkü iki oyun arasındaki önemli farklara rağmen, açıkça Yoko Taro’nun büyük bir hayranı.