Yıldız Kılıcı’ndaki karakterler, geliştiriciler tarafından “mükemmel” ve güzel olarak tasarlandı

Yıldız Kılıcı’ndaki karakterler, geliştiriciler tarafından “mükemmel” ve güzel olarak tasarlandı

Shift Up’ın Kore stüdyosu başkanı Batı basının ve aktivistlerin Stellar Blade’in cinsel ana karakterine yönelik eleştirilerine resmi olarak yanıt verdi. Maalesef, onları ikna etmek için yeterli argümanları yoktu ve çevrimiçi ortamda oyun içindeki kadın karakterlerin görünüşü konusunda çok gergin bir tartışmaya devam ediliyor. Geliştiriciler son zamanlarda gazetecilerle yaptıkları görüşmede tekrar karakter tasarımını açıklamaya çalıştılar, çünkü aslında projenin hikayesi açısından mantıklı bir açıklaması var.

Shift Up’ın Teknik Direktörü Lee Dong-Gi, karakterlerin görünüşünün tüm stüdyonun ortak kararı olduğunu belirtti. Geliştiriciler sadece oyunlarında soyut olarak güzel karakterleri göstermek istemediler; karakterlerin görünümü ve kostüm tasarımı Stellar Blade’in post-apokaliptik dünyasına dayanmaktadır. Sanat ekibi karakterlerin görünümünü ve akılda kalıcılığını artırmak için bilinçli olarak parlak ve unutulmaz bir şekilde yaptı, “mükemmel yaratıklar” hissini yaratmak için.

Stellar Blade’deki ana karakterler “üstün varlıklar” ve çoğu zaman insanları aşan varlıklar olduğunu belirtiyor geliştiriciler. Yazarlar, karakterleri görünce oyuncunun “bir cyborg” gördüğü hissini uyandırmak istediler – insanın hem dışsal hem de işlevsel olarak mükemmel bir temsilini. Lee Dong-Gi eklediği gibi, bu iddia sadece kadın karakterleri değil, erkek karakterleri de kapsıyor.

Topluluğun tepkisine bakılırsa, Stellar Blade’deki karakterler için mükemmel bir görünüm elde etmeyi başardılar. Eylemi keşfetmek için 26 Nisan’da PS5’te bulunabilirsiniz.