Yıldız Savaşları Outlaws, Black Myth: Wukong ve Naraka: Bladepoint DLSS 3 ve RTX alacak. Yeni oynanış videolarını izleyin

Yıldız Savaşları Outlaws, Black Myth: Wukong ve Naraka: Bladepoint DLSS 3 ve RTX alacak. Yeni oynanış videolarını izleyin

Bugün NVIDIA, gelecek hafta düzenlenecek Oyun Geliştiriciler Konferansı öncesi çeşitli duyurular yaptı. En çok beklenen oyunlardan biri, 2024 yılında çıkacak olan Ubisoft Massive tarafından geliştirilen Star Wars Outlaws, NVIDIA DLSS 3, ışın izleme efektleri ve Reflex desteği ile piyasaya sürülecek.

20 Ağustos’ta piyasaya sürülecek açık dünya RPG aksiyon oyunu Black Myth: Wukong da NVIDIA DLSS 3.5 (Ray Reconstruction) ve “tam ışın izleme” desteği sunacak, bu da Cyberpunk 2077 veya Alan Wake 2’ye benzer bir ışın izleme deneyimi sunması anlamına geliyor.

Aynı özellikler popüler oyun Naraka: Bladepoint’e de eklenecek. Geliştirici 24 Entertainment, PVP ve PVE modlarında erişilebilir üç bölgede tam ışın izleme ekleyecek ve daha sonra diğer bölgeler de aynı güncellemeyi alacak.

Sonrasında NVIDIA, Dungeon and Fighter evrenine dayanan The First Berserker: Khazan adlı tek oyunculu bir rol yapma oyunu hakkında bilgi verdi. Oyun piyasaya çıktığında DLSS 3 ve Reflex’i destekleyecek.

Bugün NVIDIA ayrıca Portal with RTX için güncelleme yayınladı, DLSS 3.5 (Ray Reconstruction) ve RTX IO ekledi. Ray Reconstruction, ışın izleme doğruluğunu arttırırken dinamik ışıklı efektlerin duyarlılığını arttırıyor. RTX IO ise NVIDIA’nın iddiasına göre dokuların yüklenme süresini 5 kat azaltırken, Portal with RTX’in disk alanını da %37 azaltıyor.

Sengoku Dynasty DLSS 3 ile erken erişimde çıktı, Outcast: A New Beginning ise yarın DLSS 2 ve DLAA ile piyasaya çıkacak. Son olarak, NVIDIA DLSS 3.5 (Ray Reconstruction) yakında RTX Remix Açık Beta’da yer alacak.

NVIDIA ayrıca haftalık GeForce NOW güncellemeleri listesini paylaştı. Aşağıda bulabilirsiniz:

  • Hellbreach: Vegas (Steam’de yeni çıkış, 11 Mart)
  • Deus Ex: Mankind Divided (Epic Games Store’da yeni çıkış, 14 Mart’ta ücretsiz)
  • Outcast – A New Beginning (Steam’de yeni çıkış, 15 Mart)
  • Balatro (Steam)
  • PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo (Steam)
  • Space Engineers (Xbox, PC Game Pass aracılığıyla erişilebilir)
  • STAR OCEAN THE SECOND STORY R (Steam)
  • STAR OCEAN THE SECOND STORY R – DEMO (Steam)
  • Warhammer 40,000: Boltgun (Xbox)