Yönetmen Star Wars Outlaws, Her Fraksiyonun Hedeflerini ve Motivasyonlarını Açıkladı

Yönetmen Star Wars Outlaws, Her Fraksiyonun Hedeflerini ve Motivasyonlarını Açıkladı

Star Wars Outlaws ile Massive Entertainment geliştirici, “Yıldız Savaşları” suçluları hakkındaki mükemmel hayal gücünü hayata geçirmeyi hedefliyor. Tabii ki, ana karakter Kei Vess (ve sevimli ortağı Nix) birçok farklı fraksiyonla karşılaşacak, çoğu suç sendikası olan.

Şimdiye kadar oyunda gördüğümüz büyük bir kısmı bu suç sendikalarına odaklanmıştı ve onların getireceği şeylere odaklanmıştı. Son röportajında yaratıcı direktör Julian Gerighty, oyundaki her fraksiyon hakkında daha detaylı bilgi, hangi gezegenlerin çoğunlukla var olduğu ve onları neyin harekete geçirdiği hakkında daha fazla bilgi verdi, franchise hayranlarına oldukça tanıdık olan suç sendikaları (örneğin, Hutt’lardan, Pyke’lerden ve Crimson Dawn’dan gibi) ve ayrıca Star Wars Outlaws evreninde ilk kez tanıtılacak olan tamamen yeni fraksiyonlar arasında (örneğin, A’Shar klanı).

“Gerçekten bir sendikanın etkinliğini temsil eden yerler bulmaya çalıştık,” diye açıkladı Gerighty. “Örneğin, Lucasfilm Games ile birlikte oluşturduğumuz Toshar, Pyke’ların sığınağıdır. Pyke’lar, kaçakçılar, oldukça sert askeri liderler, ama onları ilgilendiren kaçakçılık rotalarıdır. Huttlar, Tatooine’de merkezlenmiştir. Liderleri Jabba, karşılaşacağınız kanonik karakterlerden biridir. Oldukça sertler, Huttları gördüğünüz gibi alırsınız. Ama Tatooine’de çok odaklılar. Ayrıca Crimson Dawn’ı da göreceksiniz, her yerde vardırlar. Ve A’Shar klanı, Kidzimi’de kurulmuş. A’Shar klanı, Kidzimi’nin dışında genişlemeyi amaçlayan eski bir hanedandır.”

Aynı röportajda Gerighty ayrıca Star Wars Outlaws’un itibar sistemi ve Kei’nin farklı fraksiyonlarla ilişkisinin hem olumlu hem de olumsuz olarak durumu nasıl etkileyeceği hakkında da bilgi verdi.

Star Wars Outlaws, 30 Ağustos’ta PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya çıkacak.