Zoe ct, Zoe Counter, Zoe Counterları – Zoe’ye Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Zoe ct, Zoe Counter, Zoe Counterları – Zoe’ye Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Zoe Counter

Zoe Counter

Zoe counter (Zoe ct) önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

LoL‘un çocuksu gibi görünen aslında çok eski bir varlık olan şirin görünümlü karakteri Zoe biraz uçuk bir karakter olmakla beraber neyi amaçladığını asla bilemeyeceğiniz bir karakter. Öncelikle Zoe’nin yeteneklerini bir kez daha bir hatırlayalım.

Zoe Yetenekler

Pasif: Pırıltı Şenliği
Zoe bir yeteneğini kullandıktan sonra yeni normal saldırısı ilave olarak büyü hasarı verir.

Q: Uçarı Yıldız
Zoe küçük bir alanda sihirli hasar gören ve pasifini uygulayan bir yıldızı atar. Yıldızı, yakınında bulunan yeni bir konuma yönlendirmek için Q-uçuşunu yeniden düzenleyebilir. Yıldızın hasarı, düz bir çizgide seyahat ettiği mesafeye bağlı olarak artar.

W: Büyü Hırsızı
Düşman sihirdar büyü yapar ve aktif öğe atımları uzun süre zemin üzerinde büyü parçalarını bırakır. Bazı köleler Zoe tarafından öldürüldüğünde de bir büyü pulu bırakırlar. Bir büyü pulu toplama, o büyü ya da etkin maddenin bir atışını verir.

Herhangi bir sihirdar büyüsü atarken, Zoe kısaca bonus hareket hızı kazanır ve en yakın düşmana atış yapar (öncelik en yakınındaki rakiptedir). Her atış onu pasif hale getirebilir.

E: Hınzır Uyku Baloncuğu
Zoe, ilk hedef vuruşta patlayan, sihirli bir hasarla mücadele eden ve düşmanı vuran uyuşuk haline getiren bir top atar. Birkaç saniye sonra, uykulu düşmanlar kısa bir süre uykuya dalacak ve bir sonraki saldırı veya büyüden ekstra hasar alacak. Bir düşman her uykuya daldığında, bu yeteneğin bekleme süresi azalır.

Eğer Baloncuk hiçbir şey yapmazsa, bir tuzak olarak yerde kalır. Bir duvarın üzerine atılırsa, menzil aralığı kazanır.

R: Bi’ Oradayım Bi’ Burda
Kısa bir süre hedeflenmiş bir konuma ışınlanın, sonra geri ışınlanın. Işınlanma sırasında yeteneklerinizi kullanabilir ve normal bir şekilde saldırıp duvarların üzerinden bakabilirsiniz. Bununla birlikte, hareket edemezsiniz.

Zoe Counterlar’ına (Zoe ct) bir göz atalım.
Zoe ct, Zoe Counter, Zoe Counterları:

Zoe’ye Karşı İyi Olan Rakipler

Zoe'ye Karşı İyi Olan Rakipler

Zoe’ye Karşı Kötü Olan Rakipler

Zoe'ye Karşı Kötü Olan Rakipler