Nintendo, Palworld’e Pokemon eklemesine izin vermedi, bu yüzden modder oyunun içine Nintendo’dan bir baş düşman karakter ekledi

Nintendo, Palworld’e Pokemon eklemesine izin vermedi, bu yüzden modder oyunun içine Nintendo’dan bir baş düşman karakter ekledi


Palworld’un çıkışından sonra, oyun için hemen Pokemon’ların orijinal modelleriyle değiştirilmesine yönelik modifikasyonlar ortaya çıkmaya başladı. Ücretsiz bir modifikasyon yapmak isteyenler arasında, Toaster Shoes da vardı ve modu sosyal medyada takipçileri için gösterdikten sonra Nintendo’dan bir uyarı aldı ve modifikasyonu piyasaya sürmesi durumunda dava tehdidi aldı.

Bu durumda, Toaster Shoes çözüm buldu – modifikasyonunun konseptini değiştirdi ve Pokemon’ları gerçek hayvanlarla değiştirerek Nintendo’nun kendisinin Pokemon’ları oluştururken açıkça esinlendiği gerçek hayvanlarla değiştirdi. Modder oyununa sarı bir fare, kızıl tilki, tüylü bir koyun ve diğer hayvanları ekledi ve modifikasyona “Yasal Statüye Sahip Cebir Hayvanlar” adını verdi.

Modder, Nintendo şirketi hakkında da unutmadı: modifikasyonuna Nintendo’nun patronuna bir parodi olan “Sola Goodman” ı ekledi ve telif hakkı ile ilgili bir mektup istemesi için büyük bir mektup bankasından çağırdı.

https://www.playground.ru/palworld/news/382973 şeklinde bir bağlantı üzerinden orijinal makaleye ulaşabilirsiniz.