En İyi Smite ADC’leri 2021

En İyi Smite ADC’leri 2021

MOBA’lar söz konusu olduğunda, ADC belki de en ünlü roldür. ADC, Saldırı Hasarı Taşıma anlamına gelir ve hasarlarını öncelikle temel veya otomatik saldırıları yoluyla veren ve bir maçı taşıma kapasitesine sahip bir sınıf veya karakteri temsil eder. ADC'ler genellikle kırılgandır. Güçlü hasarları olmalarına rağmen savunmaları düşüktür. Müthiş güçlerini etkin hale getirmek için yüksek farma, korumaya ve mümkün olduğunca kill alarak beslenmeye ihtiyaçları vardır.

SMITE'ta bu rol genellikle Avcı sınıfı tarafından doldurulur. Saf ve güçlü bir ADC söz konusu olduğunda, birçok Avcı özellikle diğerlerinin önüne geçer. Çünkü kitleri, temel saldırılarının etrafına vurgu ve bonuslar yerleştirmek için özel olarak tasarlanmıştır. SMITE'ın benzersiz 3. kişi bakış açısı (TPS) sayesinde temel saldırılarınızı doğru ve tutarlı bir şekilde kullanma yeteneği biraz zorlayıcı olabilir. Doğru kullanıldığında oyunda hüküm kurmak çok da zor değil. Aşağıda listelediğimiz tanrıları oynamak, temel saldırı konusunda ustalık gerektirecek, aynı zamanda sizi güçlü bir ADC oyuncusu yapacak.

Lütfen bu listede temel saldırılarını en iyi kullanan Avcılara yer verildiğini ve “Saldırı Hasarı Taşıması” nın kelimesi kelimesine doğrudan uyumlu olduğunu unutmayın.

 

  1. Chernobog

Chernobog, bir heavy metal grubunun maskotu gibi görünmesine rağmen, SMITE'taki ADC’ler arasında güvenli ve sağlam seçeneklerden biridir. Mevcut en kapsamlı Avcılardan biridir ve SMITE'deki ADC'lerin üç ana stilinde inşa edilme esnekliğine sahiptir: Bunlar yetenek tabanlı, kritik tabanlı, can çalma tabanlıdır. Temel saldırılara olan yoğun bağımlılığı ve temel saldırılarını etki alanı ile dağıtmaya kadar artıran pasifi, onu müthiş hasar yaymasına olanak tanıyan ADC listesi sıralamasına sokuyor.

Chernobog Neden OP?

Alan hasarı mükemmel. Avcıların çoğu, klasik olarak tek hedefli uzmanlar olarak tasarlandıkları için, herhangi biri onları durduramadan bir düşmanı birbiri ardına yakabilir, ancak Chernobog'un doğası gereği bu hasarı yayan birkaç yeteneği var. Pasifi Heart of Cold, otomatik saldırı ile etiketlediği herhangi bir düşmana yük uygular ve üç yüke ulaştığında otomatik saldırılarının kristalleri patlayarak yalnızca birincil hedefe ek hasar vermekle kalmaz, aynı zamanda yakındaki herhangi bir hedefi de vurur.

1. Yeteneği olan Crystallized Curses, ağır hasar için patlayan ve menzildeki tüm düşmanları tutan geniş çaplı bir etki yaratır. Son olarak, Vicious Barrage adı verilen 2. yeteneği, bir hatta birden fazla düşmanı vurmasını sağlayan delici bir atış sağlar. Takım savaşı söz konusu olduğunda, Chernobog, yalnızca tek bir tanrıyı hedef alırken bile oyundaki çoğu ADC'den daha iyi hasar yayar. 3. yeteneği Into Darkness, oyundaki benzersiz yeteneklerden biridir. Chernobog gölgeye dönüşür ve yeteneği sona erene veya ikinci kez atılana kadar dokunulmaz olur. Kısa dokunulmazlık sağlamanın yanı sıra, bu sadece düz bir çizgi olmadığı için izlemesi çok tahmin edilemez bir yetenektir.

Ultisi Living Nightmare ona gökyüzüne çıkmasına ve sahadaki herhangi bir düşmana uçarak seçmesine izin veriyor. Bu sadece sıkıntılı bir durumdan kaçış sağlamakla kalmaz, aynı zamanda düşmanı kovalamasına ve haritalar arası baskınlara katılmasına izin verir.

 

  1. Izanami

Izanami, oyunda kaçınılması gereken kâbus gibi bir tanrıdır. Çift vuruşlu otomatik saldırı mekaniği sayesinde her zaman bir ADC olarak oynanabilecek ve onu Avcılar için en üst noktaya itecek. İki şeride hakim olmak istiyorsanız, yapılabilecek en iyi seçimlerden biridir.

Izanami Neden OP?

Otomatik saldırı mekaniğinden kurtulmak zor. SMITE'taki diğer tüm tanrıların aksine, Izanami'nin otomatik saldırıları patlar ve ölümcül bumeranglar gibi ona geri döner. Karşı karşıya geldiklerinde vücudun bloke olmasını imkânsız hale getiren ve aynı anda bir dalgadaki tüm minyonları parçalamasına izin veren herhangi bir hedefin içinden geçerler. Bu, diğer Avcıların çoğunu alt etmesine olanak tanır ve bir tankın, zayıf takım arkadaşlarına veya yapılarına gelen hasarı engelleme yeteneğini ortadan kaldırır.

3. yeteneği Fade Away, oyunda daha iyi hareket etmesini sağlar. Uzun bekleme süresine sahip olmasına rağmen (hareket yeteneklerine göre), hedef konuma atlamasına ve gizli kalmasına izin verir. Bu, oyundaki güvenli kaçışlardan bazılarına sahip olmasına ve patlama hasarı ile iyi eşleştiği için en yıkıcı baskınlardan bazılarına hazırlanmasına olanak tanır. 4. yeteneği Spectral Projection, hedefine önemli hasar veren ve yavaşlatan geniş, uzun, etili bir atıştır. Bu yavaşlatma, maçta yavaşlarken öldürdüğü her düşman için daha da ağırlaşır. Ultisi Dark Portal, büyük çaplı bir çemberdir ve isabet alanı düşmanları susturarak onları daha fazla hasara karşı son derece savunmasız bırakır. Bu yeteneklerin her ikisi de, gizliyken düşmanlara yaklaşırken vurulması daha da kolay hale geliyor. Oyundaki en yıkıcı ve doğrulanabilir hasarlardan bazılarına sahip olmasını sağlıyor

 

  1. Apollo

Apollo, SMITE’ın altın çocuğu diye tanınan ADC tanrıdır. Orijinal beta karakterlerinden biri olarak yer alıyor ve metası çalkantılı olmasına rağmen, yetenekleri nispeten tutarlı kalıyor ve otomatik saldırılara odaklanması aynı şekilde devam ediyor. Yıkıcı otomatik saldırı yükselişi ve diğer ADC'lerle birebir savaşlarda verdiği desteğin geri kalanı nedeniyle şu anda listenin üçüncü sırasına çok rahat oturuyor. Apollo için gerçek beceri eşiği, bu listedeki diğer Avcıların bazılarından biraz daha yüksektir. Çünkü pasifinin kullanımı için zamanlamayı ve en üst düzeye çıkarmak gerekir.

Apollo Neden OP?

Kitle kontrolü, kaçmasına rahatlıkla izin veriyor ve otomatik saldırı odaklı oyun tarzını çok iyi tamamlıyor. Apollo’nun 2. yeteneği Serenade, anlık olarak etki alanını etkisiz hale getirir, yakındaki düşmanları büyüler ve fiziksel korumalarını güçlendirir. Bu bir düşmanı kesmen, düşmandan kaçmak veya otomatik saldırı için bir hedef belirleme konusunda oldukça kullanışlıdır. 3. yeteneği, the Moves, bir kaçış hamlesi olmanın ötesinde, düşmanların içine kaymasına, onları geri ve kendisini hızlandırırken düşmanlarını yavaşlatmasına olanak tanır. Daha yavaş bir hedefi vurmak daha kolay ve hızlı bir tanrı olan Apollo'ya vurmak daha zor olduğundan, bu hareket kafa kafaya mücadele sırasında inanılmaz derecede kullanışlıdır.

Pasifi, oyundaki en iyi ADC pasiflerinden biridir. Pasifi Audacity, bir düşman tanrıya otomatik saldırı veya hasar veren bir yetenektir. Her vuruşta bir yük kazanır ve on yüke ulaştığında, saldırı hızı sonraki beş saldırı için iki katına çıkar. Apollo’yu düzgün bir şekilde yönetirseniz, zorlu bir dövüşün ortasında yıkıcı bir ateş gücü oluşturabilirsiniz. Doğası gereği yerleşik saldırı hızı güçlendirmesi sayesinde Apollo, diğer Avcıların genellikle saldırı hızı öğelerine odaklanması gerektiğinde daha yüksek hasar veya yardımcı öğeler satın almak zorunda kalıyor. Minyonlara ve yapılara karşı otomatik saldırılara istiflendiği için, bir oyuncunun oyun sonunda bir canavar gibi bölünmesine ve takım tepki vermeden önce bir düşman hattını kesinlikle yok etmesine izin verir.

Ultisi Across the Sky, Apollo'nun atla çekilen bir araba çağırmasına ve harita üzerinde istediği herhangi bir yere hızla gitmesine olanak tanır. Sağlam bir kaçış için kullanılmasının olmasının yanı sıra, hedefleri savunmak için hızlıca hareket etmesine, takım dövüşlerine katılmasına, şeritleri itmesine ve genellikle haritadaki ihtiyaç duyulan veya en etkili olan yere korkunç hasar vermesine olanak tanır.

 

  1. Anhur

Anhur, kit tasarımı nedeniyle oyundaki en eğlenceli ve agresif ADC kitlerinden birine sahip. Ayrıca, kitinde yerleşik bir saldırı hızı uyarısı bulunmayan bu listede yer alan tek Avcıdır, ancak bunu kitle kontrol ve atış başına ağır hasarla telafi ediyor. Kitle kontrolünün ustaca kullanımı, uygun şekilde konuşlandırılırsa neredeyse diğer tüm avcıları geride bırakmasına olanak tanır ve ona, zayıflatıcı otomatik saldırılarıyla düşmanlarını cezalandırabileceği 1-2 saniye kazandırabilir.

Anhur Neden OP?

Harita kenarlarını kullanarak sizi kolaylıkla. Anhur’un 2. yeteneği Impale, uzun menzilli, yüksek hasarlı, yetenekli bir atıştır. Herhangi bir tanrının vuruşunu geri püskürterek minyon dalgalarını silmesine ve saldıran tanrıları devirmesine izin verir, ancak gerçek faydası onun sersemlemesinden gelir. Anhur bir düşmanı duvara veya başka bir harita kenarına vurursa, onları birkaç otomatik saldırı ile kolayca sersemletir. 1. yeteneği, Shifting Sands, haritada bir sütun çağırır ve yavaşlatan bir etki alanı oluşturur. Bu yavaşlama, kafa kafaya savaşlar sırasında yardımcı olur (özellikle otomatik saldırılarının hasarını arttırdığı için) bu yetenek, uzman oyuncular tarafından kaçan düşmanları tuzağa düşürmek için kullanılır.

Agresif bir bir tanrı olan Anhur’un 3. yeteneği, Disperse, biraz yavaş olmasına rağmen saldırıları ayarlamak için mükemmel. Avcıların çoğunda atlamaları/zıplamaları yalnızca tehlikeden kaçmak için kullanılırken, Anhur’unki şeritte düzen sağlamak için kullanılabilir. Kullanıldığında, yakındaki tüm düşmanlara hasar verir ve onları doğrudan ondan uzağa savurur. Bu sayede Anhur, düşmanları bir kaçış rotasından uzağa fırlatabilir veya basitçe havaya fırlatabilir ve kendisini otomatik saldırılar veya tam ölçekli nihai bir ateşlemelere hazırlayabilir.

Anhur’un pasifi Enfeeble sayesinde otomatik saldırıları, hedeflerinin savunmalarını otomatik olarak azaltır. Bu yetenek, 1. Yeteneğini ile birleştiğinde, fırlatılan mızraklarının her birini kesinlikle ölümcül kılar. Ve eğer bir mucize eseri onun otomatik saldırılarının saldırısından kurtulursanız, sizi ultisi ile kızartabilir. Anhur, hızlı bir şekilde sekiz mızrak fırlatır ve hepsi saldırırsa 1370'e kadar hasar (fiziksel gücünüzün +% 240'ı) verir.

 

  1. Rama

Rama otomatik saldırılar yoluyla hasar verme temel mekaniği açısından belki de en saf Avcıdır. Kiti, çalışma prensibi bakımından en basitlerinden biri olsa da yüksek bir beceri tavanına sahiptir. Bu, onu otomatik saldırı hedefleme ve zamanlamanın özelliklerini belirleyenler için sinir bozucu ve otomatik saldırıları olan keskin nişancılar için bir güç merkezi haline getiriyor.

Rama Neden OP?

Kafa kafaya savaşlarda benzersiz ve oyundaki herhangi bir avcıyı saf otomatik saldırısı karşısında yenebilir. Kafa kafaya savaşlar, iki karakterin saldırılardan kaçınmak ve düşmanınıza darbe indirmek için hassas hedef ve tahmin gerektirdiğinden, otomatik saldırı yapmak avantaj kazandırır. Rama’nın 1. yeteneği Astral Strike, otomatik saldırılarına delme, ek hasar verme ve yavaşlatma yeteneği kazandırır. Bu, bir düşmanın şeritte minyonların arkasında durarak onları kalkan olarak kullanmasını engeller, hedeflerin daha yavaş vurulmasını sağlar ve elbette ek hasar verdiği için kafa kafaya mücadele sırasında idealdir. 2. Yeteneği Infinite Arrows ile birleştiğinde ölümcül bir etki yaratır. Rama’nın 2. Yeteneği si saf bir saldırı hızı arttırıcısıdır. Kullanıldığında Rama’nın saldırı hızı 5 saniye boyunca %50'ye kadar artar. Bu aynı zamanda, rakibinin saldırı hızı geliştirmeye devam etmesi gerekebilirken, onu daha ölümcül nesnelerle özgür kılar.

Atik bir tanrı olan Rama, oyunda tanıtılan benzersiz yeteneklerden birine sahip. 3. yeteneği Rolling Assault, Rama'nın hareket ettiği yöne hızlı bir şekilde hareket etmesine olanak tanıyor, bu da ona mesafeyi kapatmasına, atlamasına ve saldırmasına ya da hızlı ve kararlı bir şekilde bir savaştan çıkmasına izin veriyor. Ultisi Astral Barrage sayesinde Rama havaya sıçrar ve zemine 3 güçlü ok fırlatır, başarılı vuruşların sırasıyla hasarı artar ve Alan Etkisi boyutu azalır. Rama'nın bir Astral Ok ürettiği veya yerden aldığı her seferde bu yeteneğin bekleme süresi azalır.