11 bit Studios, Frostpunk 2 beta testi için sistem gereksinimlerini yayınladı.

11 bit Studios, Frostpunk 2 beta testi için sistem gereksinimlerini yayınladı.

11 bit Studios, Frostpunk 2 beta testi için sistem gereksinimlerini yayınladı. Başlangıcı gelecek ay yapılacak olan bu sistem gereksinimleri, oyunun son sistem gereksinimleri hakkında bize fikir verebilir.

11 bit Studios, bu gereksinimlerin beta versiyonu için geçerli olduğunu ve yayınlanmaya ne zaman değişebileceğini vurgulamaktadır. Ancak, bize ne beklememiz gerektiği konusunda genel bir fikir verirler.

Frostpunk 2’yi çalıştırmak için, hatta “Tavsiye Edilen” ayarlarla bile, süper güçlü bir bilgisayara ihtiyacınız olmayacak.

Frostpunk 2 beta versiyonu sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 veya üzeri API: DX12 Disk Alanı: 20 GB

Minimum:

  • İşlemci: AMD Ryzen 5 veya Intel Core i5 2,5 GHz
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 550 4 GB veya Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4 GB
  • Bellek: 8 GB

Tavsiye Edilen:

  • İşlemci: AMD Ryzen 7 veya Intel Core i7 2,8 GHz
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 8 GB veya Nvidia GeForce RTX 2060 8 GB
  • Bellek: 16 GB

Görüldüğü gibi, orta seviye çoğu bilgisayar, Frostpunk 2’nin “Tavsiye Edilen” gereksinimleriyle kolayca başa çıkabilir. Bu özelliklerin oyunun piyasaya sürülmesine kadar çok fazla değişmeyeceğini umuyoruz.

Eğer Frostpunk 2 hakkında bilginiz yoksa, bu oyun, 2018 yılında piyasaya sürülen 11 bit studios’un hayatta kalma unsurları içeren şehir kurma oyunu Frostpunk’un devamıdır.

2021 yılında duyurulan oyun, bölge inşa etme, klanlara daha fazla vurgu yapma ve halkın karar alma süreçlerine daha aktif katılımı gibi yeni mekanikler sunacaktır.

Frostpunk 2, 25 Temmuz’da PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformları için piyasaya sürülecek ve oyunun ilk gününde Game Pass’te mevcut olacaktır.