Avowed yaratıcıları, oyunun çeşitli sonlarının olacağını doğruladı: “Bu Obsidian oyunu”

Avowed yaratıcıları, oyunun çeşitli sonlarının olacağını doğruladı: “Bu Obsidian oyunu”

IGN’in Káray Patel ile yaptığı yeni röportaj, Avowed’un oyununda birden fazla sonun olacağını ve bu durumun diğer taraftan bu projenin yapımında kullanılan “Obsidian tarzı” ile tamamen uyumlu olduğunu doğruluyor.

“Bu bir Obsidian oyunu,” diye sadece Patel, oyuncunun seçim özgürlüğünün hikaye ve olayların oluşturulmasında temel bir unsur olarak kabul edildiğini işaret etmek için. Kaç tane son planlandığı belirtilmiyor, ancak onların birden fazla ve tamamen farklı olacakları doğrulanıyor.

Patel, oyuncunun seçiminin oyun dünyasını etkilediğini ancak bu sonuçların her zaman doğrudan görünmediğini ve sadece daha sonra hikayenin ve keşiflerin gelişimi ile ortaya çıkabilen tepkilere neden olabileceğini açıkladı.

Avowed’un daha az veya daha fazla açık alanlara sahip olması, belki de daha önce yapılan seçimlerin sonuçları olabilecek bazı olayların oyuncunun doğrudan katılımı olmadan geliştiği anlamına gelir, bu nedenle sonuçlar yalnızca daha sonra karşılaşılabilir.

Belirli sonuçların dağıtılması ve yerleştirilmesi konusunda belirli bir yetenek yelpazesi var, aynı zamanda bunların doğası konusunda da. Bazı şeyler beklenmedik, ancak aynı zamanda inandırıcı sonuçlar almalıdır.

Öte yandan, “her şey plana göre giderse sıkıcı olur, ancak her görevin tüm dünyayı etkileyecek sonuçları olmak zorunda değil. Bunlardan bazıları karakterleri ve etraflarındaki dünyanın bir kısmını büyük ölçüde etkileyebilir, ancak bazen hikayenin bireysel karakterler için daha kişisel sonuçları olabilir”.

Avowed, hatırlarsanız, Pillars of Eternity serisinin dünyası olan Eora’da geçen birinci şahıs bakış açısıyla bir rol yapma oyunudur. Son birkaç günde, birkaç nedenle ırk seçiminin yalnızca insanlar ve elflerle sınırlı olduğunu ve 2024 yılına planlanan çıkış tarihlerini açıklayan yeni bir oynanış videosunu gördük, Xbox Developer Direct ile.