2021 De Çıkacak Filmlerden Haberdar Ol!

2021 De Çıkacak Filmlerden Haberdar Ol!

Sinema severler korona virüs salgınından dolayı salonlara gidemiyor. Bunun yerine evlerde film ve dizi ziyafeti çekiliyor. Aynı zamanda 2021 yılında vizyona katılacak filmler merakla bekleniyor. Şöyle ki:

Marvel yapımları merak konusu haline geldi.

Ünlü oyuncu kadrosu ile merak edilen birkaç yapım mevcut durumda.

Yine ünlü yönetmenlerin yapımları da yolda demek yanlış olmaz.

Şimdilerde hepsine dair ipuçları verilmeye başlandı. Hemen hepsine göz atabilir ve şimdiden fikir sahibi olabilirsiniz. Vizyon tarihlerini dikkate alarak beklemeye başlayabilirsiniz. Meraklı bekleyiş 2021 yılında son erecek.

2021’nin Beklenen Filmleri

Başta Christopher Nolan’ın filmi olan Tenet bir hayli merak edilmekte. Salgından ötürü çekimlerine ara verilen film, 2021 yılında vizyona girecek. Şimdilerde merak edenlere açıklanan detaylar ise şöyle:

-Yapım: Vizyon tarihi sürekli farklılık gösteriyor. Büyük bütçeli bir film olan Tenet, Estonya’da çekildi. Hatta merak edenlere fragmanı dahi yayınlandı. Şimdiden tüm bu merak edilenlere yanıt bulmak mümkün.

-Oyuncular: Aksiyon, gerilim ve romantik türünde sinema severleri karşılaması bekleniyor. Film, John David Washigton ile Elizabeth Debicki gibi isimleri büntesinde topladı. Aynı zamanda Aaron Taylor – Johnson ve Kenneth Branagh oyuncu listesinde yerini aldı.

2021 Filmleri Arasında: Hızlı ve Öfkeli

2021 film izle arasında en çok merak edilen hiç kuşkusuz Hızlı ve Öfkeli. Seri halinde sergilenen film, uzun süredir sinema severleri bekletiyor. Salgın nedeniyle vizyon tarihi yine ileriki bir zamana alındı. Başta merak edenler için:

2 Nisan 2021 şeklinde tarih belirtildi.

Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve Jordana Brewster gibi isimler aynı şekilde kaldı.

Justin Lin önderliğinde filmin çekilmesi bekleniyor.

Dominic Toretto yine iş başında. Bu sefer oğlu Brian için mücadele vermeye başladı. Sakin bir yaşama sahip olan Toretto, düşmanları tarafından kışkırtılır. Ve buna karşılık geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır. Siber suçlara katılır ve farklı birisi halinde gelir. Kısacası serinin dokuzuncu filminde de aksiyon dolu sahneler sinema severleri karşılayacak gibi gözüküyor.

2021’nin Seri Filmleri

Seri hd film izle arasında sadece Hızlı ve Öfkeli 9 bulunmuyor. Hemen arkasından gelen Hotel Transylvania 4’te mevcut durumda. İlk filmin 2012 yılında sinema severleri karşıladığı biliniyor. 2021 yılında ise serinin devamının gelmesi bekleniyor.

Tam olarak 6 Ağustos 2021 şeklinde açıklama yapıldı. Bu tarihte vizyona girecek olan filmin, animasyon tutkunlarını karşılaması söz konusudur. Yine Dracula ile ailesinin macera dolu yaşam hikayesi konu edilecek. Dünya çapında serileri bir hayli ses getiren filmin, büyük – küçük seyirci kitlesine hitap ettiği biliniyor.

2021 Filmleri Arasında: Jungle Cruise

Macera tutkunlarının bir diğer tercihi Jungle Cruise şeklinde karşımıza çıkıyor. Yine 2021 yılında vizyona katılacak olan film, şimdiden merak konusu haline geldi. Ve izlemek isteyenlere birkaç tüyo verildi. Örneğin:

Vizyon tarihi olarak 30 Temmuz 2021 dile getiriliyor.

Yönetmen koltuğunda Jaume Collet – Serra yerini aldı.

Macera ve dram türünden gözler önüne serilmiştir.

Haricinde Dwayne Johnson, Emily Blunt ve Jack Whitehall gibi ünlü isimlerin buluştuğu bir yapım olarak şimdiden merak ediliyor. Akabinde de konusu ve fragmanı ile büyük ses getirmiştir. Kaşif olan Lily, Amazon’a gider ve burada farklı güçler ile karşı karşıya kalır. Bu güçleri anlamaya ve uyum sağlayan Lily, çok farklı bir dünya ile karşı karşıya kalır.

2021’de Vizyona Girecek Yapımlar

2021 yılında sinema severleri karşılayacak olan yapımların sayısı her geçen gün artış göstermekte. Mesela The Dart Within bunlardan sadece bir tanesi. Hemen arkasından gelen Haunt göz önünde bulundurulabilir. Diğerleri:

Patient of a Saint

The Forewer Purge

In The Heights

Aynı zamanda küçük yaşta ki çocuklara hitap eden filmlerin de yolda olduğu görülüyor. Mesela 6 Eylül 2021’de vizyona katılacak olan Dört Kafadar bunlar arasında. Arkasından 26 Haziran 2021’de sinema severleri karşılaması beklenen Çılgın Kuşlar mevcut durumda. Kısacası her yaşa hitap eden filmlerin 2021 yılını beklediği açık durumda.