Altı Yılın Ardından Sins of a Solar Empire: Rebellion DLC Alıyor

Altı Yılın Ardından Sins of a Solar Empire: Rebellion DLC Alıyor

Sins of a Solar Empire Minor Factions

Sins of a Solar Empire Minor Factions

Sins of a Solar Empire‘ın kesinlikle zamanı gelmişti. Son bağımsız genişleme olan Rebellion 2012 yılında çıkmıştı. O zamandan beri RTS-4X hibridlerin hayranları oldukça yetersiz kalıyordu. Maalesef bir netice alınamıyordu. Ancak Rebellion çok yakında yeni bir DLC alacak. Minor Factions DLC 17 Aralık’ta ortaya çıkacak.

Minor Factions, kozmik maelstrom’a 15 yeni küçük hizip atar. Potansiyel yıldız fatihleri, diğer büyük güçlerle rekabet ederek bu küçük grupları oyun alanında tutmaya ve kontrol etmeye ihtiyaç duyacaktır. Onlar, benzersiz yetenekler ve ikramiyeler getirme konusunda imparatorluklara katılarak konuşulabilirler.

Her birinin kendi ev sahibi imparatorluğuna tematik avantaj sağlayan paralı askerleri, yabancı düşmanları, barışçılları, madencileri ve direniş savaşçıları var. Viturak Transport Cabal, imparatorlukların karaborsa teknolojisine erişim sağlamasına izin veriken Nilari Cultists, insanlara intihar saldırılarında kullanmaları için iyi davranmazlar.

Küçük hizipler, 4X oyunlarında yaygındır. Ancak bu açıklama, özellikle küçük hiziplerin asimile olduğu ve benzersiz bonuslarından yararlanmanın, oyunun ayrılmaz bir parçası olduğu Endless Legend’ın sistemini hatırlatmaktadır. Sadece küçük imparatorluklar olmaktan ziyade, en iyi köpeklerin savaşması için gereken kaynaklardır. İlişki ve avantajlar, Civilization’nın şehir devletlerinden daha açıktır.

Pazartesi günü Minor Factions’ı 6 dolar karşılığında alabileceksiniz. Ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.