Android ve iOS’a Yeni Game of Thrones Oyunu Geliyor – Ön Kayıtlar Başladı

Android ve iOS’a Yeni Game of Thrones Oyunu Geliyor – Ön Kayıtlar Başladı

Game of Thrones Beyond the Wall

Game of Thrones Beyond the Wall

Kanada’nın önemli bağımsız oyun geliştiricilerinden biri olan Behavior Interactive ile birlikte, HBO ve GAEA, 2019 yılında App Store ve Google Play‘de piyasaya sürülecek olan Game of Thrones evreninde yepyeni bir mobil oyununu duyurdu.

Game of Thrones Beyond the Wall olarak adlandırılan oyun, TV dizisi olaylarından yıllarca önce Bloodraven veya Üç Gözlü Kuzgun adlarıyla bilinen Lord Komutan Brynden Rivers’ın Duvarın ötesindeki alanı keşfe çıktıktan sonra ortadan kaybolduğu zamana kurgulanmıştır.

Oynanış olarak, bu Game of Thrones’un savaş alanlarına katılacak en sevdiğin karakterleri düzinelerce takım kombinasyonundan birleştirebileceğin sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Her ikonik karakterin emrinde, savaşın gelgitlerini bir anda değiştirebilen özel yetenekler vardır.

Game of Thrones Beyond the Wall Fragmanı

Birden fazla oyun modundaki kişilerin alemlerini korumak için Bilinen Dünya’nın dört bir yanındaki karakterleri toplayabilecek ve tam bir kampanya hikayesinde yeni karakterlerle tanışabileceksiniz. Game of Thrones Beyond the Wall ücretsiz olarak sunulacak, ancak bazı oyun öğeleri uygulama içinde satın alınabilir.

Google Play’de, App Store’da veya oyunun resmi web sitesinde ön kayıt yaptıran herkese, oyun bu yıl başladığında bonus karakterler ve eşyalar sunulacak.

Game of Thrones Beyond the Wall İndir (iOS)
Game of Thrones Beyond the Wall İndir (Android)