Apex Legends Durdurulamıyor – 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Apex Legends Durdurulamıyor – 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Apex Legends 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Apex Legends 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Titanfall geliştiricisi Respawn‘un oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends, artmaya devam ediyor. Respawn’dan Vince Zampella bir blog yazısı açıklamasında, 25 milyondan fazla oyuncunun Apex Legends’ı oynadığını söyledi. Ek olarak, oyunun hafta sonu boyunca en yüksek 2 milyon eşzamanlı oyuncuya ulaştığını belirtti.

Apex Legends, 4 Şubat Pazartesi günü piyasaya sunulduğundan beri yükseliyor. Oyun sekiz saatte 1 milyon oyuncuya ulaşmış ve bir günde 2,5 milyon oyuncuya çıkmıştı. Önceki en yüksek eşzamanlı rakam ise 600.000 idi, bu yüzden hızlı bir şekilde artıyor diyebiliriz. Tabii Apex Legends, daha eski, 200 milyon oyuncusu ve en yüksek eş zamanlı 8.3 milyon kullanıcısı olan Fortnite‘ta yetişebilir mi şimdilik bilemiyoruz.

Zampella, “Ne hafta ama! Geçen hafta Apex Legends’ı pazartesi günü başlattığımızdan beri görüyoruz ki heyecanlı, gelişen, harika geri bildirimler ve fikirlerle dolu bir Apex Legends topluluğu yarattık. Amacımız bu oyunu topluluğumuzla birlikte inşa etmektir, bu yüzden bize geri bildirimde bulunmaya devam edin çünkü gerçekten dinliyoruz.” dedi.

Zampella, Apex Legends için yeni etkinlikler de duyurdu. Twitch’in sponsorluğunu yaptığı Apex Legends Challenge, Twitch’teki “en büyük yayıncıların” ın 48’inin birbirleriyle rekabet edeceği bir yayıncı etkinliği. Etkinlik 12 ve 19 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Twitch’de izleyebilirsiniz. Apex Legends, Twitch’de çılgınca popüler. Şuan itibariyle Twitch’in halka açık verilerine göre, 168.000 izleyiciye sahip olan Fortnite’ın çok önünde olan 409.000 izleyici var.

Ek olarak Apex Legends, oyuncuların Sevgililer Günü temalı ganimetlerini alabileceği bir Sevgililer Günü etkinliğine ev sahipliği yapacak, ama henüz başka bilgi mevcut değil. Ve son olarak Apex Legends Mart ayında battle pass galasını yapıyor. Oyunun ilk sezonunu başlatıyor ve buna diğer şeylerin yanı sıra yeni karakterler, silahlar ve yağma da dahil olacak.

Oyunu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuza bakabilirsiniz. Hemen indirmek için de aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Apex Legends İndir