Apex Legends İçin Yeni Modlar Geliyor

Apex Legends İçin Yeni Modlar Geliyor

Daha açık bir ifadeyle, son zamanlarda Reddit‘teki bir oyuncu Respawn’a “oynamanın yeni yollarını araştırıyor mu” diye sordu. Kullanıcı daha sonra oyuncuların oyuna solo / ikili eklenmesini istediğini belirtirken, diğerleri özel lobiler ve beceri temelli eşleştirme gibi özellikler istediklerini belirtti. Buna cevap olarak, bir topluluk yöneticisi stüdyo çalışmaları olduğunu doğruladı, ancak beklediğiniz gibi, Respawn şu anda hiçbir şey hakkında konuşmaya hazır değil.

 

Topluluk yöneticisi ayrıca, Respawn’ın oyunun üst seviye ilerleme konularının sorunlarını duyduğunu, özellikle de ilerlemenin çok yavaş ve yeterince ödüllendirici olmadığını doğruladı. Görünüşe göre, Respawn bu konuda daha fazla konuşuyor olacak, Haziran 2’de yenilikler bekleniyor.

 

Oyuncu ayrıca oyun içi etkinlikleri ve Respawn’un onlar için herhangi bir planı olup olmadığını sormasıyla, topluluk yöneticisinin “yorumsuz” olarak yanıt vermesi, bir etkinlik geleceğini haber veriyor gibi.

 

Ve son olarak, oyuncu topluluğun kalan takım sayısı için çok büyük olduğu durumlarda oyunların ortasında bazen meydana gelen hızlanma sorunlarını ortaya çıkardılar. Respawn görünüşte bu sorunun farkında, ancak şimdilik, bu sorunu çözmenin doğru yolundan emin değiller.

Gördüğünüz gibi burada çok fazla somut bilgi yok, ama en azından yeni içeriklerin yolda olduğunu biliyoruz.

 

Kısa süre önce, Respawn, oyunun gecikme sorunlarını düzeltmeyi de içeren yakın geleceğe yönelik planlarını ve daha sonra bu yaz harita değişikliklerini içeren Sezon 2 için ana hatlarını çizdi. İsterseniz, söz konusu planlar hakkında daha fazla bilgiyi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

 

Apex Legends, PS4, Xbox One ve PC üzerinden ücretsiz olarak temin edilebilir. Yayınlandığı andan beri, ek platformlar için haber yok.

 

Popüler battle royale oyunu hakkında daha fazla haber, medya ve bilgi için, bizi takipte kalın.