Apex Legends Mobile Versiyon Doğrulandı

Apex Legends Mobile Versiyon Doğrulandı

EA, popüler ücretsiz oynanabilir battle royale oyununun yakında mobil cihazlara geleceğini doğruladı. EA’in planlarına ilişkin, henüz portlanıp portlanmadığı, bağımsız bir oyun olup olmadığı ya da Respawn Entertainment’da şirket içinde geliştirilip geliştirilmediği gibi belirli detaylar bilinmemektedir. EA, “görüşmeler sona erdiğinde” daha fazla bilgi paylaşmayı planlıyor.

 

Apex Legends hakkındaki güncel yorumları şu anki durumu, “yayıncının oyunu daha fazla pazarda ve platformda daha fazla oyuncu getirmek için yoğun bir şekilde çalıştığını ”açıklamaktadır. Apex Legends’ın mobile geleceğine dair duyuru, Apex Legends Çin’de piyasaya sürüldüğünün doğrulanmasıyla birlikte yapıldı.

EA’nın açıklamasıyla ilgili bazı karışıklıklar var. Apex Legends’in Çin’e getirildiğini ve aynı cümleyle cep telefonuna getirildiğini söylemek, Apex Legends’ın mobil versiyonunun özellikle Çin pazarı için yapıldığını ima edebilir. Bundan daha fazlası, EA, özellikle Çin pazarı için Çinli bir ortak tarafından mobil olarak yapıldığını ima ediyor olabilir.

 

Örneğin, Batıda piyasaya sürülen PlayerUnknown’s Battlegrounds’in mobil versiyonu aslında Tencent tarafından Çin pazarları için üretildi. EA’in, daha sonra uluslararası olarak piyasaya sürülecek olan Apex Legends’ın mobil versiyonunu yaratması için Tencent gibi Çinli bir şirketle ortaklık kurması ihtimali de var. Sonuçta, Respawn Entertainment, gelecekteki Apex Legends içeriği ve Star Wars Jedi: Fallen Order ile ilgili çalışmak için zor.

 

Apex Legends’ın mobil bir versiyonu, Fortnite mobile’ın Epic Games’teki gibi Elektronik Sanatlar için büyük bir nimet olacaktır. Fortnite’in ilk başarısı, Apex Legends ile birçok yönden aynıydı, ancak başarısının zirvesi dışında Fortnite, oyunun mobil versiyonunu yayınladı ve takip eden aylarda oyuncu sayısını dört katına çıkardı. Bu Apex Legends için de kesinlikle mümkün, ancak başarısının zirvesi şimdi potansiyel olarak arkasında.

 

Apex Legends şuanda PC, PS4 ve Xbox One’da oynanabilir.