Apex Legends Sezon 1 Güncellemesi

Apex Legends Sezon 1 Güncellemesi

Apex Legends Sezon 1 Güncelleme

Apex Legends Sezon 1 Güncelleme

Respawn, Apex Legends için son güncellemeyi yayınladı ve bu çok büyük bir güncelleme. Bu yama, oyunun ilk sezonunu başlattı, bu yüzden tipik eklemeler ve ince ayarların beklenen hit box değişikliklerinin uygulanmasından daha fazlasını kapsıyor. Yeni güncelleme ayrıca hem Battle Pass hem de yeni karakter olan Octane‘ı ekliyor.

Respawn, Apex Legends subreddit’inde Sezon 1: Wild Frontier güncellemesi için yama notlarını yayınladı. Octane’nin yeteneklerinin ne kadar uzun sürdüğü gibi bir kaç şeye biraz daha fazla ayrıntı veriyorlar ve şu anda oyunun bir parçası olan yaşam kalitesi iyileştirmelerini de içeriyor. Belki de en büyüğü, hit box değişikliği. Respawn’a göre, Gibraltar, Caustic ve Pathfinder’in hit boxları “şekilleriyle daha iyi uyum sağlamak için” değiştirildi. Bunlar daha önce duyurulmuştu ve karakter hit boxlarına ayarlamalar Gibraltar, Caustic ve Pathfinder gibi büyük karakterleri savaş alanında daha geçerli hale getirmelidir.

Hit boxlar, vurulduklarında kayda geçen karakterlere atanan görünmez şekillerdir. Yani bir karakteri vurursanız, ancak merminiz hit boxın dışına çıkarsa (bir el ya da bir kıyafet isabet ederse), isabet sayılmaz ve karakter zarar görmez. Apex Legends’ın en büyük karakterleri olan Caustic ve Gibraltar, en büyük hit boxlarına sahipti, ancak görünüşe göre ekranda oyuncuların gördüğü karakterlerle tam olarak aynı çizgide değildi. Değişiklik üç karakteri de vurmayı biraz zorlaştıracaktır ve bu nedenle daha fazla oyuncunun ileriye dönük olarak seçim yapması muhtemeldir.

Yeni güncelleme, Gibraltar’ın kalkanına mermileri engellemeyen bir nokta bulmak ve oyuncuların zıplarken kullanırlarsa Pathfinder’ın zip hattının konuşlandırılamaması gibi bir dizi hata düzeltmesine de değindi. Bazı insanlar için oyunu oynamayı biraz kolaylaştırması gereken bir takım yaşam kalitesi değişiklikleri var; örneğin sağ ve sol tamponların kontrolörlerdeki fonksiyonlarını değiştirebilme yeteneği gibi.

Bu yamadaki dikkate değer bir diğer ilave ise, aldatma olabileceğinden şüphelendiğiniz kişileri rapor etme yeteneğidir. Hack kullanan oyuncular PC’deki Apex için bir problem olmuş ve Respawn ek notlarında hile yapan 500.000 oyuncuyu banlamıştı. Bu oldukça büyük bir rakam, ancak Respawn’un 50 milyon insanın oyunu indirdiğini söylediği göz önüne alındığında, hileci sorununu temizleme daha uzun sürebilir.

Son olarak, notun bir başka yönü de, çökme raporlamasıdır. PC çökmeleri hâlâ pek çok kişinin istediğinden daha yaygın ve bu güncelleme raporların üretilme şeklini iyileştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, bu raporun Respawn ile paylaşılıp paylaşılmayacağına ve yaptığınız zaman hiçbir kişisel verinin bulunmadığına karar vermenizi kolaylaştırır.

Tam yama notlarını buradan okuyabilirsiniz. Güncelleme ve beraberindeki yeni içerik, Octane skinleri dahil şimdi PS4, Xbox One ve PC’de yayında. PC’de oyunu oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuza göz atabilirsiniz. Oyunu indirmek isterseniz de aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Apex Legends İndir